Provibes

Onze digitale nieuwsbrief voor ondernemers

Provibes

Onze digitale nieuwsbrief voor ondernemers

De KBC-nieuwsbrief Provibes speelt kort op de bal met interessant en praktisch ondernemersnieuws. We willen ondernemers blijven informeren en inspireren met verhelderende en boeiende onderwerpen. Provibes vervangt de digitale krant voor ondernemers Zaak, Praktijk en U (ZPU) en het magazine KMO-partner.

KBC biedt ondersteuning

Ondernemen betekent kansen zien en grijpen, contacten leggen, creatief zijn of zichzelf heruitvinden. Als bank-verzekeraar leven we met je mee, elke dag opnieuw. We zien je passie, je durf en je gedrevenheid, maar ook je twijfels, de risico's en het harde werk.

Daarom willen we je niet alleen financieel of met een goede verzekering ondersteunen. We willen een volwaardige partner zijn voor jou, of je nu start met je zaak of al een ervaren ondernemer bent. Hoe? Door met jou samen te werken voor je zaak. Door je in contact te brengen met ondernemers met dezelfde passie. Door je te informeren en advies te geven, zodat je elke dag met een gerust professioneel gevoel kunt werken en groeien.

Rubrieken in Provibes

Provibes is opgebouwd aan de hand van een aantal vaste rubrieken. In Snel mee lees je de recentste (financiële) nieuwtjes, fiscale maatregelen, economische bewegingen en wijzigingen in de wetgeving. En gepassioneerd online marketeer en (tech)blogger Herman Maes bespreekt in Digitale Trends de opvallendste digitale ontwikkelingen.

KBC op LinkedIn

Ook op LinkedIn houden we je graag op de hoogte van wat er reilt en zeilt. Volg dus zeker onze LinkedIn-pagina voor ondernemers.

Je ontdekt er praktische weetjes voor je zaak en komt in contact met interessante mensen om je netwerk uit te breiden.

Door te communiceren en elkaar te helpen, bouwen we met z'n allen aan een hecht ondernemersnetwerk.