KBC Touch: Teken digitaal en ontdek ook andere voordelen

Ontdek welke mogelijkheden KBC Touch biedt voor jou en je onderneming

KBC Touch: Teken digitaal en ontdek ook andere voordelen

Ontdek welke mogelijkheden KBC Touch biedt voor jou en je onderneming

Gepubliceerd op 6 februari 2017 

Met KBC Touch bent ú de piloot van uw financiële 'vliegwerk'. KBC bouwt continu aan moderne technologieën om eenvoudiger met u te communiceren en de nieuwe onlinemogelijkheden binnen KBC Touch bewijzen dat. U kunt niet alleen meer zien, u kunt zelf ook meer doen.

Zien...

KBC Touch

U krijgt niet alleen meer en meer inzicht in uw betaalstromen als bron van managementinfo, ook de verbinding met uw bankpartner gaat erop vooruit. En dat op meerdere devices: desktop, laptop en tablet.

KBC Touch geeft u een duidelijk zicht op uw zakelijke verzekeringen, zowel levensverzekeringen als schadeverzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan de brandpolis van uw vennootschap. Ook uw pensioensaldo kent geen geheimen meer, want u krijgt een volledig overzicht van uw opgebouwde pensioenreserve uit uw KBC Vrij Aanvullend Pensioen (VAPZ) en Individuele Pensioentoezegging (IPT).

Doen...

Nog belangrijker is wat u zelf kunt doen. De mogelijkheid om digitaal te tekenen betekent voor u als klant een hele stap vooruit. U moet minder naar uw bankkantoor en openingsuren doen er niet meer toe. Ook het milieu is erbij gebaat, want de papierstroom vermindert.

Vooral voor kredietcontracten zult u de voordelen voelen. U ondertekent commerciële kredieten waar en wanneer het u past. Daarna is uw krediet meteen beschikbaar. U hoeft ook niet meer met uw facturen naar de bank om krediet op te vragen. Het kan zoveel eenvoudiger: gewoon online uw factuur ingeven en daarna zelf uw krediet opnemen. Opnemingsaanvragen worden binnen één werkdag uitbetaald. Ook vaste voorschotten kunt u op de vervaldatum zelf online opnemen of verlengen.

U ziet ook wat u doet/deed: zo hebt u bijvoorbeeld een overzicht van alle opnemingen. Nog goed om te weten: KBC Touch toont u duidelijk wanneer de opnamedatum van een investeringskrediet verloopt.

Meer weten over KBC Touch?