Elke dag makkelijk bankieren

Elke dag makkelijk bankieren

Waar en wanneer regelt u het liefst uw bankzaken? Als ondernemer kunt u altijd en overal bij KBC terecht. Naast persoonlijk advies via een vertrouwd gezicht in uw KBC-bankkantoor, biedt KBC iedere ondernemer een waaier aan digitale en mobiele oplossingen voor dagdagelijkse financiële en administratieve taken. Welke oplossingen passen bij uw zaak? 

Gebundelde oplossingen op maat van uw onderneming

Bij KBC gaan we samen met u op zoek gaan naar de best mogelijke oplossing voor uw zaak. Dat betekent dat u steeds bij onze medewerkers terecht kunt, maar ook dat u altijd en overal zelf de touwtjes in handen hebt. Met onze digitale en mobiele oplossingen zijn uw bankzaken steeds toegankelijk:

KBC Touch

Makkelijk bankieren met KBC Touch

Met KBC Touch zit u als ondernemer altijd goed. Via tablet of computer beheert u zowel uw zakelijke als privérekeningen overzichtelijk binnen dezelfde toepassing en kunt u uw inkomsten en uitgaven snel nakijken.

En belangrijk: KBC Touch staat boven alles voor gebruiksvriendelijk internetbankieren vanuit uw zaak of bij u thuis, zodat u geen tijd verliest met naar het bankkantoor te gaan. 

KBC Mobile

Makkelijk bankieren met KBC Mobile Banking

Hebt u al KBC Touch en wilt u nog meer vrijheid om altijd en overal uw bankzaken te checken? Dan is KBC Mobile de geknipte oplossing voor u!

Met deze smartphone-app hebt u als ondernemer of zelfstandige in één oogopslag zicht op uw zakelijke én persoonlijke bankzaken. Deze verschillende rekeningen zijn door het gebruik van kleuren duidelijk van elkaar te onderscheiden. Een belangrijk voordeel hierbij is dat u bv. de fiscus duidelijk kunt aantonen welke uw professionele en welke uw privéverrichtingen zijn. Doet u een betaling van een zakelijke rekening naar een ‘privébegunstigde'? Of voert u verrichtingen uit van uw business- naar uw eigen privérekening? Dan meldt KBC Mobile dat. Handig om eventuele vergissingen te voorkomen. 

KBC Business Dashboard

Vereist uw organisatie dat er meerdere gebruikers toegang hebben tot uw bank- en verzekeringszaken? Werkt u frequent met grote volumes aan transacties of vereist de aard van uw business een oplossing op maat, bv. omdat u regelmatig over de grenzen heen goederen aan- en verkoopt?

En vindt u het bovendien belangrijk om privé- en zakelijk betaalverkeer 100% gescheiden te houden? Dan is het KBC Business Dashboard dé oplossing voor uw business. In deze toepassing is het altijd mogelijk om verschillende gebruikers met verschillende mogelijkheden toe te voegen. Via de computer, vanuit uw zaak of onderneming, is KBC Business Dashboard een uiterst gebruiksvriendelijke toepassing met ruime uitbreidingsmogelijkheden.

KBC Business

Hebt u al een KBC Business Dashboard en wilt u nog meer vrijheid om altijd en overal uw bankzaken te checken? Dan is KBC Business de geknipte oplossing voor u! Deze smartphone-app is het verlengstuk van KBC Business Dashboard. Hiermee hebt u als ondernemer in één oogopslag zicht op uw zakelijke bankzaken.

Bovendien kunt u van op afstand betalingsbestanden tekenen, die door uw administratieve medewerker werden klaar gezet. Met KBC Business kan dat. Handig en vlot, u hoeft er zelfs uw computer niet voor aan te zetten.

KBC Sign

KBC Sign is een nieuwe en eenvoudige manier om u met uw smartphone aan te melden én transacties te tekenen in KBC Touch of KBC Business Dashboard. Het grote voordeel van deze app: u hebt noch uw KBC-kaartlezer noch uw bankkaart of e-businesskaart nodig om transacties te ondertekenen. Aanmelden en tekenen met KBC Sign is snel, gemakkelijk en even veilig als met uw kaartlezer én altijd binnen handbereik.

Een straffe waaier aan digitale mogelijkheden

Straf wat er tegenwoordig allemaal al kan. De techniek staat niet stil en we vernieuwen onze toepassingen regelmatig, zodat u kunt profiteren van meer mogelijkheden en steeds gemakkelijker kunt werken. 

En wat betekent dat voor u?

Wilt u eens checken of u als ondernemer nog altijd met de meest geschikte oplossing aan de slag bent? Neem gerust contact op met uw adviseur of relatiebeheerder uit het bankkantoor of check snel via www.kbc.be/dagelijksbankieren.

Is deze pagina nuttig voor jou? Ja Neen