BoleroCrowdfunding.be: vind financiering voor jouw onderneming

BoleroCrowdfunding.be: vind financiering voor jouw onderneming

BoleroCrowdfunding.be is een crowdfundingplatform van Bolero, het onlinebeursplatform van KBC Securities. Dat platform brengt jou en (potentiële) investeerders met elkaar in contact. Verschillende (startende) ondernemers doen er een oproep tot financiering en geïnteresseerde investeerders kunnen al met een relatief klein bedrag een onderneming steunen.

BoleroCrowdfunding.be: meer dan een nieuwe financieringsmogelijkheid

Crowdfunding

BoleroCrowdfunding is in de eerste plaats een handige tool om relatief snel financiering te vinden voor jouw (startende) onderneming. Maar het platform biedt nog een heleboel andere voordelen:

  • Je kunt je plannen bekendmaken bij een groot netwerk van Belgische investeerders.
  • Het platform biedt handige toepassingen om een campagne op te zetten.
  • De geïnteresseerde investeerders kunnen jou makkelijk aanspreken en volgen via de talloze communicatietools (chatrooms, online updates, enz.) en de evenementen die Bolero plant.
  • BoleroCrowdfunding.be is een uitstekende graadmeter om de haalbaarheid van jouw idee te beoordelen.

Wat is het voordeel voor de investeerders?

Investeerders krijgen een financieel instrument, zoals aandelen of obligaties, in ruil voor hun investering. Op BoleroCrowdfunding.be kunnen ze al vanaf een bedrag van 25 euro investeren in een onderneming die hen interesseert en waar ze groeipotentieel in zien.

Opgelet! Net zoals bij andere crowdfundinginitiatieven beheert de investeerder zelf zijn portefeuille en moet hij zich ook bewust zijn van de risico’s verbonden aan een dergelijke belegging in risicokapitaal. 

Jouw onderneming financieren via BoleroCrowdfunding?

Lijkt BoleroCrowdfuncing je een interessante financieringsmogelijkheid voor jouw (startende) onderneming? Ga dan naar de BoleroCrowdfunding inschrijvingspagina en start je zoektocht naar potentiële investeerders. Veel succes!

Hoe kan ik mijn bedrijfsuitrusting financieren?

Je start een onderneming en moet bedrijfsuitrusting aankopen? Of misschien ben je al in volle groei en heb je bijkomend bedrijfsmateriaal nodig? In welke fase je bedrijf zich ook bevindt, vroeg of laat heb je financiering nodig.
Hoe kan ik mijn bedrijfsuitrusting financieren?

Wat is het verschil tussen leasing en renting?

Met “leasing” en “renting” kun je een bedrijfswagen of een ander roerend goed gebruiken zonder dat je daarvan de eigenaar bent. Ontdek hier wat het verschil is tussen beiden.
Wat is het verschil tussen leasing en renting?

Welke subsidies en steunmaatregelen zijn er voor starters?

Wist je dat je als starter beroep kan doen op verschillende subsidies en steunmaatregelen van de overheid?
Welke subsidies en steunmaatregelen zijn er voor starters?

Kan ik de betaling van vakantiegeld en eindejaarspremies spreiden?

Jaarlijks terugkerende personeelskosten zoals vakantiegeld en de eindejaarspremie (13e of 14e maand) kunnen tijdelijk zwaar drukken op de liquiditeit van je onderneming. Dankzij een kasplanningskrediet kun je die uitgaven spreiden over een jaar.
Kan ik de betaling van vakantiegeld en eindejaarspremies spreiden?