De beste manier om te beleggen met je vennootschap?

Alle beleggingsaanpakken op een rij

De beste manier om te beleggen met je vennootschap?

Alle beleggingsaanpakken op een rij

Gezocht: tijd en kennis van zaken

Wie spaart, ziet de koopkracht van zijn geld dalen. Om die koopkracht te beschermen in deze tijd van lage spaarrentes, is de noodzaak tot beleggen dan ook groot.

Maar er komt natuurlijk heel wat bij kijken. De beurs opvolgen, informatie over bedrijven verzamelen, op de juiste momenten in- en uitstappen …

Om het allemaal goed te doen, heb je tijd en expertise nodig. Zelfs al beschik je over beide, dan nog heb je misschien geen zin om die tijd erin te steken of leg je het kapitaal van je vennootschap liever in de handen van een expert die er dag in dag uit mee bezig kan zijn.

Ondertussen verlies je koopkracht

Door dat gebrek aan tijd of kennis ben je dus nog niet toegekomen aan het beleggen met je vennootschap. Nochtans spaar je jezelf steeds armer doordat de jaarlijkse rente op je spaarboekje lager is dan de inflatie. Zou je het niet liever anders zien?

Een beleggingsaanpak voor elke ondernemer

Bij KBC kies je zelf wie al het werk doet. Neem je graag zelf de touwtjes in handen of schakel je liever een expert Vermogensopbouw voor ondernemers in? Kies de beleggingsaanpak die het best past bij jouw situatie.

De expert Vermogensopbouw voor ondernemers staat altijd voor je klaar met geschikt advies, afgestemd op je persoonlijke situatie en doelstellingen. Hij volgt je beleggingen elke dag op en signaleert risico’s en opportuniteiten. Jij neemt de uiteindelijke beslissingen.

Lees meer over beleggen met advies.

Voor jou als ondernemer hoeft beleggen niet tijdrovend of moeilijk zijn. Na een eerste gesprek waarin we je profiel en doelstellingen bepalen, kies je het beleggingsfonds waarin je wilt beleggen. De rest van de verantwoordelijkheid ligt bij onze gespecialiseerde fondsbeheerders, die het dagelijkse beheer van die fondsen op zich nemen. Zo kun jij je tijd en energie steken in je vennootschap, wetende dat de fondsen waarin je belegt in goede handen zijn.

Lees meer over beleggen met actieve opvolging door onze experts.

Als je het kapitaal van je onderneming liever niet uit handen geeft, kun je ook zelf aan de slag gaan met beleggen. Dankzij het online beleggingsplatform Bolero beschik je over alle benodigde tools om het vermogen van je vennootschap te laten groeien. Je volgt zelf de beurs op de voet, maar krijgt op het platform ook een schat aan informatie van onze analisten.

Lees meer op de website van Bolero.

Spreken meerdere beleggingsaanpakken je aan? Ook een combinatie van verschillende opties is mogelijk. Zo zet je bijvoorbeeld voorzichtig je eerste stappen in de wereld van Bolero, terwijl onze experts ondertussen zorg dragen voor de rest van je beleggingsportefeuille.

Besteed enkel de tijd die je kunt missen

Als ondernemer heb je geen excuus om niet te beleggen met je geld. Je bent er namelijk zoveel of zo weinig mee bezig als je zelf wilt. Dat kan gaan van een occasionele blik op het vergaarde rendement tot een dagelijkse opvolging op het platform Bolero.

Kun je niet kiezen?

Vind je het moeilijk om een beslissing te nemen? Laat je gegevens achter, dan neemt een expert Vermogensopbouw voor ondernemers contact met je op. Samen kunnen jullie bespreken welke beleggingsaanpak het best aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Krijg hulp van een Expert Vermogensopbouw

Krijg hulp van een Expert Vermogensopbouw

Ook interessant

DBI-aftrek optimaal benutten

  • Dividenden vrijgesteld van belastingen
  • Alternatief voor individuele aandelen
  • Opvolging door fondsbeheerders

Beleggen gemakkelijk gemaakt

Een belegging die weinig tijd of moeite kost? Kies een fonds uit het aanbod van de KBC Easy Invest Service for Business. De fondsbeheerders nemen het beheer voor hun rekening en houden jou actief op de hoogte.

Vastgoed kopen via mijn vennootschap, is dat interessant?

Vastgoed kopen met je vennootschap kan om tal van redenen interessant zijn. Al hangen er ook voorwaarden en nadelen aan vast. Lees hier meer.

Beleggen met uitgebreid advies en opvolging

Met de KBC-Vermogensservice for Business ontwikkelt een volledig team van experts samen met jou het belegbare vermogen van je onderneming.