Nieuwsflash

Nieuwsflash

Beheer nu online zelf de collectieve hospitalisatieverzekering van je werknemers

Als werkgever beheer je voortaan de collectieve hospitalisatieverzekering van je werknemers online volledig zelf met het KBC Business Dashboard. Gedaan met administratieve overlast, je hebt zelf het stuur in handen.

  • Een werknemer of een gezinslid toevoegen
    Je sluit eenvoudig een werknemer aan bij de collectieve hospitalisatieverzekering. De werknemer is meteen verzekerd volgens de contractuele voorwaarden. Dat geldt ook voor gezinsleden (partner, kind).
  • Een werknemer of familielid schrappen
    Als een werknemer de onderneming verlaat, met pensioen gaat of overlijdt, pas je zijn hospitalisatieverzekering in een paar muisklikken aan. De werknemer en alle gezinsleden worden meteen geschrapt volgens de contractuele voorwaarden. Je kunt ook individueel een gezinslid schrappen in de collectieve hospitalisatieverzekering, bijvoorbeeld na een scheiding.
  • Een adreswijziging van de werknemer registreren
    De adreswijziging wordt automatisch doorgevoerd in onze databank. Hier hoef je zelf dus niets voor te doen.
information-expr-quote--glyph
De groepsverzekering voor werknemers kon je al digitaal beheren met het KBC Business Dashboard, maar voor het beheer van de collectieve hospitalisatieverzekering moest je nog de klassieke weg volgen. Dat is nu verleden tijd!

Liesbeth Vancuyck, KBC

Wil je snel werk maken van een efficiënt en vlot beheer van de collectieve hospitalisatieverzekering van je werknemers? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het KBC Business Dashboard? Of heb je nog andere vragen? Neem snel een kijkje op ‘Veelgestelde vragen over je groepsverzekering als werkgever’.