Snel mee

Nieuwsflash april 2021

Snel mee

Nieuwsflash april 2021

Snel mee: nieuws op jouw maat

Meer tijd en liquiditeit met factuurfinanciering of factoring

De grootste uitdaging van ondernemers in deze coronatijden? Het hoofd bieden aan cashflowproblemen, maar ook het vinden van nieuwe klanten. Dankzij factuurfinanciering of factoring sla je twee vliegen in één klap: je zet je facturen om in liquiditeiten én je verliest geen kostbare tijd aan het opvolgen van wanbetalers. Zo hou je meer tijd over voor wat echt telt, het runnen van je zaak!

Moet je lang wachten op de betaling van facturen? Dan zijn er verschillende oplossingen:

  • Je vraagt een traditioneel krediet aan;
  • Je laat facturen financieren: je krijgt je geld meteen bij de opmaak van je factuur, niet op het moment dat je klant kan of wilt betalen;
  • Je kunt je ook laten verzekeren tegen het niet-betalen van klanten én je kan de administratieve opvolging van facturen overlaten aan KBC.

KBC financiert je facturen

Kate Deals: de kortste weg naar nieuwe klanten

Hoe lok je klanten zonder grote marketingkosten? Kate Deals zet in op cashbacks. Jouw klanten met een privérekening van KBC die ingaan op een promotie van je winkel of webshop, krijgen een klein bedrag van hun aankoop terugbetaald. Een doeltreffende manier voor handelaars om aan klantenwerving of klantenbinding te doen.

1, 2, 3, klaar

Hoe het werkt? Je maakt als handelaar een account aan, je geeft aan welke cashback je wilt aanbieden en klaar. Die cashback kan een vast bedrag zijn of een percentage op het totale aankoopbedrag. Je kunt cashbacks aanbieden via je webshop, je fysieke winkel of beide.

1 miljoen gebruikers

Je klanten ontvangen je Deals via KBC Mobile, ons platform met meer dan 1 miljoen gebruikers. Ruim een kwart van hen is al aan de slag met Deals of geeft aan dat te willen doen. 86 procent is zeer tevreden over het aanbod en de service van Kate Deals.

Gegarandeerd bereik

Je bepaalt zelf wie je wilt bereiken: nieuwe klanten, bestaande klanten of beide. Belangrijk: je weet zeker dat je promotie aankomt bij klanten (in spe) in jouw buurt, want de volgorde van de getoonde Deals wordt bepaald op basis van de postcode van de gebruiker.

Geen opstartkosten

Kate Deals is sterk én voordelig. Voor elke gebruikte Deal betaal je als handelaar een kleine commissie aan KBC. Opstartkosten zijn er niet. Alle administratieve kosten neemt KBC voor haar rekening. Zo haal je het maximum uit je marketingbudget, met minimale inspanningen.

Start met Kate Deals

Save the date: online event over digitalisering, duurzaamheid en industrie op 10 juni

We willen graag de aandacht vestigen op een van de grote uitdagingen van vandaag: digitale transformatie en duurzaam ondernemerschap inzetten als hefbomen voor rendabele groei.

Daarom zijn we partner van de eerste editie van ‘What’s up What’s next’. Dit online event is een initiatief van Agoria, Sirris en andere partners met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO).

Houd alvast 10 juni (14u-17u) vrij in je agenda!