KBC Vindr in een nieuw jasje

KBC Vindr in een nieuw jasje

Een eerste werknemer aanwerven: hoe begin ik eraan? Ik heb een eenmanszaak, is het een goed idee om op Instagram of TikTok nieuwe klanten aan te spreken? En hoe beveilig ik mijn zaak tegen cybercriminelen als ik een webshop opstart?
 
Waarom je hoofd breken over moeilijke vragen als ondernemers met ervaring je vragen willen beantwoorden ... Drop je vraag op KBC Vindr bij collega's die hun expertise graag met jou delen.
 

Ondernemer zijn geeft je de ruimte om je passies te volgen. Je zit zelf aan het stuur, kiest waar je de lat legt en hoe je je vrijheid invult. Je hebt alle touwtjes in handen om van je eigen verhaal een succes te maken. Nieuwe invalshoeken helpen om een extra stap vooruit te zetten of uitdagingen op een betere manier aan te pakken.

In de praktijk sta je er als ondernemer vaak alleen voor. Een nieuw product of nieuwe dienst aftoetsen? Een rekruteringsprobleem oplossen of ideeën uittesten om meer online sales te genereren? Hoe begin je eraan?

 

Meer dan een matchmaker

Om je bij al deze uitdagingen bij te staan, hebben we in juni het vernieuwde KBC Vindr gelanceerd. Een platform waarop je al je vragen, uitdagingen en ideeën kwijt kan bij een brede community van ondernemers. Door en voor collega-ondernemers die al eens eerder in je schoenen stonden.

Geen consultants in ivoren torens of bureaucraten, maar ondernemers die met beide voeten op de grond staan en weten wat het is om fouten te maken en om te slagen.

Zeker in deze uitdagende tijden is er nood aan ondernemers die elkaar meetrekken. De voorbije maanden eisten van elke ondernemer heel wat kalmte en creativiteit. Bij velen is in deze turbulente periode het ware ondernemerschap (opnieuw) komen bovendrijven. Meer dan ooit reikt KBC Vindr je de houvast die nodig is om er sterker uit te komen. 

Open voor iedereen

Mobiliteit, Energie, Talent & Personeel, je kiest zelf welke topics je inspireren en waarover je advies wil. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren snuister je 24 op 7 door onderwerpen die jij relevant vindt. En uiteraard behou je ook de vertrouwde functionaliteiten van de oorspronkelijke KBC Vindr. Zo is het nog steeds mogelijk om 1 op 1 contact te hebben met andere ondernemers.

De community staat open voor elke ondernemende geest. Op KBC Vindr zijn er momenteel gebruikers uit meer dan 440 sectoren vertegenwoordigd. Stuk voor stuk mensen die uit ervaring of expertise spreken en/of zelf advies zoeken voor hun eigen uitdagingen.

Wil je weten wat je mist? Neem een kijkje op KBC Vindr. Want wie begrijpt beter voor welke uitdagingen jij staat, dan je collega-ondernemers?

Zo ga je aan de slag

  • Surf naar https://vindr.kbc.be
  • Maak een profiel aan
  • Selecteer relevante topics
  • Stel je vraag aan gelijkgestemden en leer van elkaars ervaringen