KBC Touch combineert business en privé

KBC Touch combineert business en privé

Gepubliceerd op 13 oktober 2017 

Online bankieren, dat biedt KBC toch al lang aan? Klopt, maar de digitale wereld verandert razendsnel en daarin wil KBC een voortrekkersrol spelen om u nog beter te kunnen dienen. Met KBC Touch kunt u business en privé op een snelle en veilige manier combineren.

KBC Touch nu ook voor ondernemers

Sinds eind 2014 biedt KBC Touch onze particuliere klanten een nieuwe ervaring aan voor digitaal bankieren. Hiermee richten we ons voluit op uw gebruiksgemak. Ook voor ondernemers gaat KBC Touch nu een stap verder: een overzichtelijke opdeling van uw zakelijke rekeningen, een vlotter beheer van uw begunstigden, een overzicht van de inkomsten en uitgaven … Ideaal voor zelfstandigen, vrije beroepers en kleine vennootschappen.

Zakelijke en privérekeningen krijgen elk een eigen icoon: een aktetas voor de zakelijke rekeningen, een sofa voor uw privérekeningen. Ook de kleur is verschillend. Is er geen risico op vergissingen? Nee! KBC Touch geeft een melding als u van een privérekening overschrijft naar een zakelijke begunstigde of omgekeerd. Handig is de voorkeurinstelling: u bepaalt zelf of u eerst uw zakelijke of eerst uw privéoverzicht krijgt. Ook het uitgekiende financiële overzicht van uw inkomsten en uitgaven is een meerwaarde voor ondernemers. De privéverrichtingen staan in de categorieën vakantie, gezondheid, kinderen, enz. Het zakelijke deel groepeert uw verrichtingen in aangepaste categorieën zoals werkingskosten, huisvesting, personeel, enz. En zo wordt ook uw communicatie met uw boekhouder een stuk gemakkelijker. Praktisch toch?

Combineer Online for Business en KBC Touch

Werkt u al met Online for Business? Dat blijft een geschikt pakket, vooral onmisbaar voor ondernemingen met meerdere gebruikers. Maar omdat het voor kleine ondernemers uitgebreider is dan nodig, bouwde KBC verder aan de Touch-toepassing. Zo komen we tot twee toepassingen die ook gecombineerd kunnen worden. De nadruk van KBC Touch ligt op betalingen uitvoeren en inkomende bedragen opvolgen. Overschrijven, inkomsten en uitgaven opvolgen en domiciliëringen en begunstigden beheren, doet u voortaan vlotter dan ooit. De complexe functies, zoals betalingsbestanden importeren vanuit een boekhoudpakket, blijven gereserveerd voor Online For Business.

Vergelijk beide toepassingen

Mobiele bankier

Gelijktijdig met de lancering van Touch voor ondernemers lanceert KBC ook Mobile Banking voor ondernemers. In een oogopslag ziet u het verschil tussen uw zakelijke en uw privérekeningen. Nooit eerder was het zo handig om rekeningen en betalingsverkeer te beheren. KBC biedt u met deze toepassingen een oplossing om te bankieren op al uw toestellen.