Het beste van België is ook wereldtop!

Onze frietjes, wafels en chocolade behoren niet alleen tot het beste van België, ze zijn ook wereldberoemd. Dat lijstje van toppers mogen we met trots aanvullen met onze app. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Sia Partners riep KBC Mobile immers uit tot de Beste Banking App van België.

Ook een stukje Belgische trots op je smartphone?

Starten met KBC Mobile
Starten met KBC Mobile
Starten met KBC Mobile

Waarom we top zijn in België en daarbuiten

“Ik heb net een huis gekocht en daarbij kwam KBC Mobile echt goed van pas. Ik vond er oplossingen om ons huis duurzamer en energiezuiniger te maken. Ik ontdekte ook een Kate Deal waarmee ik korting kreeg op doe-het-zelfmateriaal dat ik nét nodig had!”

“Toen mijn portefeuille was gestolen hielp Kate me om mijn kaarten te blokkeren en nieuwe aan te vragen. En het beste van al? Mijn nieuwe kaarten waren onmiddellijk beschikbaar in KBC Mobile zodat ik diezelfde dag nog gewoon kon gaan winkelen zoals ik had gepland!"

“Vorig weekend was ik met vriendinnen een weekendje naar zee. We hielden onze gedeelde uitgaven bij in KBC Mobile, en konden die daarna makkelijk verdelen en afrekenen. En in het restaurant waar we gingen eten scoorden we ook nog eens een mooie Kate Deal!”

“Vorige week had ik een aanrijding met mijn wagen. Gelukkig kon ik de schade vlot doorgeven via KBC Mobile. Ik kon zelfs foto’s toevoegen. Nu mijn auto in de garage is, regel ik ook mijn vervoer heel eenvoudig met KBC Mobile.”

Starten met KBC Mobile
Starten met KBC Mobile
Starten met KBC Mobile