Fondsen bijkopen


  • Vlot en veilig, altijd en overal
  • Speel in op de tendensen van de markten
  • Op je smartphone, tablet of laptop
Koop fondsen bij

Beleggingsfondsen bijkopen was nog nooit zo eenvoudig. Ben je op je smartphone, tablet, laptop of desktop? Voortaan koop je snel, veilig en digitaal bij in KBC Mobile of KBC Touch

Waarom fondsen bijkopen?

Rendement
Als je regelmatig bijstort in een beleggingsfonds maak je kans op een potentieel hoger rendement. Uiteraard is beleggen nooit zonder risico. Maar de beleggingswijsheid stelt dat wie meer rendement wil, ook meer risico’s zal moeten nemen en omgekeerd.

Regelmatig bijstorten
Je risico's spreiden is vrijwel altijd een goed idee. Zeker als je belegt, want de beurzen schommelen constant. Als je regelmatig fondsen bijkoopt loop je niet het risico om op één foute moment bij te storten, met alle nefaste gevolgen vandien. Het doel is bijstorten op meerdere momenten waardoor je aan risicospreiding doet en consistenter bouwt aan je beleggingsportefeuille. 

Je hoeft zelf geen beleggingsexpert te zijn
Volg je zelf niet al het laatste financiële nieuws? Dat komt goed uit. Want onze fondsenbeheerders volgen de markttendensen op de voet en sturen op basis van hun kennis en inzichten hun beleggingskeuzes bij. Daarbij selecteren ze voor jou de aandelen, obligaties of munten die de beste rendementskansen bieden.

Koop fondsen bij

Digitaal je beleggingen opvolgen?

Je beleggingen veilig en digitaal opvolgen op je smartphone, tablet, laptop of desktop? Ontdek het hier.