Slim beleggen in strategiefondsen

  • Eenvoudig beleggen, onze experts doen het werk 
  • Vlot je beleggingen opvolgen in KBC Mobile 
  • Meer beleggen of over je geld beschikken, het kan allemaal  
Start met slim beleggen
Start met slim beleggen

Wat is slim beleggen?

Wil je slim beleggen? Reken dan op een belegging met advies van KBC. Met de strategiefondsen maken onze experten beleggen voor jou eenvoudig. Zij stellen jou een beleggingsfonds voor op basis van je gevoeligheid voor beursschommelingen, en gaan nadien voor jou aan de slag. Omdat er in een fonds gediversifieerd wordt en in verschillende producten en bedrijven belegd wordt, blijft je risico beter gespreid. 

Hoe werkt slim beleggen?

In KBC Mobile of KBC Touch peilen we naar je persoonlijke situatie en je gevoeligheid voor schommelingen op de financiële markt. Op basis daarvan stellen we je een strategiefonds voor dat daar op aansluit.

Een team van gespecialiseerde fondsbeheerders van KBC Asset Management beheert nadien dagelijks actief je belegging. Door bescherming te bieden als het moet en rendementskansen te benutten als het kan, zorgen zij ervoor dat jouw beleggingsportefeuille zo goed mogelijk in evenwicht blijft. 

Waarom slim beleggen?

Flexibel beleggen

Jij bepaalt hoeveel je wil beleggen. En dat kun je met een vast bedrag per maand, een eenmalig bedrag of beide. Wil je nadien meer of minder beleggen, dan kan dat op elk moment. Ook als je over je geld wil beschikken, is dat altijd mogelijk binnen een aantal werkdagen. 

Transparant beleggen

In KBC Mobile en KBC Touch volg je je beleggingen heel eenvoudig zelf op. Je krijgt er duidelijke overzichten, rapporten en meer. Zo ben je altijd op de hoogte van hoe je fonds het doet. 

Verantwoord beleggen

Je kan ook verantwoord beleggen. Onze experten beleggen dan in bedrijven en landen die rekening houden met de criteria voor milieu, sociaal beleid en goed bestuur.  

Start met slim beleggen
Start met slim beleggen

Meer over slim beleggen

Houdt de adrenaline op de beurzen jou ’s nachts wakker? Dan stellen we jou een beleggingsoplossing voor die snel op beursschommelingen reageert om eventuele risico’s te beperken. Ben je niet uit balans te krijgen als de markten bokkensprongen maken? Dan stellen we jou een fonds voor dat schommelingen toelaat.  

In KBC Mobile en KBC Touch heb je altijd de vinger aan de pols. Je krijgt er:

  • Een handig overzicht met de prestaties van je fonds
  • Nieuwsberichten over de markten en de impact op je fonds 
  • Uitnodigingen voor webinars die onze aanpak toelichten en je vragen beantwoorden  

Beleggen kan al vanaf 25 euro per maand. Maar je kunt ook kiezen voor een eenmalige storting of een combinatie van beide. Hoeveel je belegt, bepaal je helemaal zelf. Niet alleen bij je instap, maar ook nadien.  

Interesse?

Start nu met slim beleggen. Heb je vragen? Dan kun je altijd terecht in je kantoor of bij de experten van KBC Live.  

Start met slim beleggen
Start met slim beleggen

Deze beleggingsoplossingen gelden voor een welbepaald fondsenaanbod. Voor een overzicht kun je terecht bij onze adviseurs. Je kunt beleggen in de vorm van een beleggingsfonds en/of een tak 23-beleggingsverzekering. Met beleggingsfonds bedoelen we een compartiment van een bevek, sicav of gemeenschappelijk beleggingsfonds. Tak 23-beleggingsverzekering is de verzamelnaam voor levensverzekeringen waarvan de premies worden belegd in een of meerdere beleggingsfondsen, zonder gegarandeerd rendement. Zeggen die termen jou niets? Geen zorgen, je adviseur geeft je graag uitleg.