Een afspraak maken?

Stel je vraag aan onze experts

Een afspraak maken?

Stel je vraag aan onze experts

Omwille van het coronavirus kun je op dit ogenblik enkel telefonisch afspraken maken. Contacteer de experten van KBC Live of een kantoor in je buurt.

We plannen je afspraak zo veel mogelijk via telefoon of videochat. Moet
je uitzonderlijk toch naar je kantoor of agentschap komen? Dan zorgen we ervoor dat alles zo veilig mogelijk verloopt.

Heb je specifieke vragen rond impact van Coronavirus op jouw financiële situatie, dan kun je terecht bij dit contactpunt: corona@kbc.be tel 02 448 02 44.

Je volgt de ontwikkelingen over het coronavirus ongetwijfeld (COVID-19) op de voet. Dat doen we ook bij KBC, want het welzijn en de veiligheid van onze klanten en medewerkers staan altijd voorop.

We willen verantwoord omgaan met de snel wijzigende situatie

We volgen nauwgezet het advies en de richtlijnen die de overheid heeft opgesteld. Voor ons is het immers belangrijk om de risico’s voor klanten en medewerkers te beperken, én de normale dienstverlening en het betalingsverkeer voor jou te blijven garanderen.

Wat betekent dat voor jou?

Samen met de andere Belgische financiële instellingen hebben we beslist om onze kantoren en agentschappen enkel nog na afspraak te openen. Je mag er natuurlijk op vertrouwen dat we alle voorzorgsmaatregelen hebben genomen om jouw bezoek in de best mogelijke omstandigheden te laten verlopen.

Je bereikt ons gemakkelijk via KBC Mobile

Heb je een vraag? Tik op het Kate-icoon rechtsboven en Kate verbindt je door met KBC Live. Op die manier weten de experts meteen wie je bent en kunnen ze je nog sneller helpen met professioneel en persoonlijk advies als dat nodig is.

Een afspraak maken kan fysiek in een kantoor in de buurt, via telefoon of via videochat.

Nog geen KBC Mobile? Bel met KBC Live op het nummer 078 152 153, elke werkdag van 8 tot 22 uur en zaterdag van 9 tot 17 uur.

We staan voor je klaar

Heb je een specifieke vraag over de mogelijke gevolgen van het coronavirus op je financiële situatie? Stuur gerust een mail naar corona@kbc.be. We helpen je graag zo snel mogelijk verder.

Hoe de situatie zich de komende tijd ook ontwikkelt, we drukken je graag op het hart dat je kunt rekenen op de service en bereikbaarheid die je van ons gewend bent. We blijven de situatie van dichtbij volgen en houden je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Zorg ondertussen goed voor jezelf en voor elkaar.