Deals en extra diensten

Deals en extra diensten

In KBC Mobile en KBC Touch vind je tal van nieuwe extra diensten en mogelijkheden om je leven en werk als ondernemer eenvoudiger te maken. Dat gaat van juridisch advies op afroep tot professionele hulp bij de zoektocht naar tijdelijke werkkrachten. Doe er je voordeel mee!

Monard Law: Eerste hulp bij juridische kwesties

Extra dienst Mobile Monard Law

Welke juridische stappen moet je zetten om onbetaalde facturen van een failliete klant alsnog betaald te krijgen? Welke privacyregels moet je respecteren als je de contactgegevens gebruikt van klanten van je e-shop? Hoe bereid je je voor op een nakende sociale of fiscale inspectie? Heb je vragen bij de contractuele voorwaarden die de verhuurder van een bedrijfspand oplegt? Het antwoord op dergelijke acute juridische vragen krijg je als KBC-klant van Monard Law.

Karen Braeckmans, CEO Monard Law: “Via KBC Mobile of KBC Touch kun je een adviesgesprek met Monard Law aanvragen. Wij spelen je vraag door aan een advocaat die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Binnen de 2 dagen krijg je een afspraak met die advocaat. Niet voor een intakegesprek, maar meteen voor een uur grondig en deskundig advies. Op het einde weet je welke acties je kunt ondernemen.

Je kunt op voorhand documenten uploaden, zodat we het gesprek beter kunnen voorbereiden. Als je dossier meer dan 1 uur advies vereist, bekijken we hoe we het overleg kunnen voortzetten. Monard Law beschikt over een team van ruim 100 juridische experts in meer dan 20 specialisaties. We hebben alle kennis in huis om ondernemers verder te helpen.”

Gita Maebe (KBC): “We willen kleinere ondernemers ondersteunen wanneer ze plots met een dringende juridische kwestie worden geconfronteerd. Grote ondernemingen hebben daarvoor een huisadvocaat in dienst, zelfstandigen en kmo’s niet. Zo willen we voorkomen dat ze juridisch advies gaan sprokkelen via Google en zich daardoor nog grotere problemen op de hals halen.

Monard Law garandeert een afspraak met een advocaat binnen de 2 dagen. Daar staat een prijskaartje tegenover: je betaalt 195 euro voor een uur advies. Maar je krijgt wel snelle én professionele hulp. Voor alle duidelijkheid: het gesprek tussen de ondernemer en de advocaat is vertrouwelijk, de inhoud ervan komt niet terecht bij KBC.”

Waar vind je Monard Law in KBC Mobile?

 1. Open KBC Mobile
 2. Tik op Aanbod
 3. Tik onder ‘Voor je zaak’ op Juridisch advies
 4. Vraag jurisich advies aan

Waar vind je Monard Law in KBC Touch?

 1. Open KBC Touch
 2. Tik onder Zakelijk op Extra Diensten
 3. Tik op Monard Law
 4. Vraag jurisich advies aan

NOWJOBS: vind de geknipte persoon voor de job

Op zoek naar een gemotiveerde bijverdiener? Dankzij NOWJOBS in KBC Mobile en KBC Touch vind je snel de geknipte persoon. Zonder je het hoofd te moeten breken over het bijbehorende papierwerk, want dat regelt NOWJOBS in jouw plaats.

Eline David, General Manager NOWJOBS: “Het NOWJOBS-platform koppelt meer dan 350.000 flexibele bijverdieners aan bedrijven die tijdelijke werkkrachten zoeken. Een vacature plaatsen is gratis. In enkele seconden stuur je die naar onze database van geschikte bijverdieners.

Heb je zelf al een poule van studenten of flexi’s met wie je regelmatig samenwerkt? Geen probleem, want ook hen kun je uitnodigen op NOWJOBS. Op die manier zet je ons platform in als communicatietool en kom je snel te weten of je vaste studenten of flexi’s kunnen komen werken. Bedrijven werken vooral samen met NOWJOBS voor de snelheid, 24/7 en de administratieve ontzorging.”

“Waarom werkt KBC samen met ons? Voor ons ruime aanbod sollicitanten. En voor onze manier van werken: we zijn het enige uitzendkantoor in België dat 100 procent gedigitaliseerd is. Alle vacatures verschijnen in onze app, bedrijven krijgen snel sollicitaties binnen, werkgevers en sollicitanten leren elkaar snel kennen via een feedbacksysteem en reviews. In drie kliks heb je iemand gevonden.

En we werken met flitsbetalingen: zodra een klant ons de werktijden van een tijdelijke werkkracht doorgeeft, wordt het geld onmiddellijk overgeschreven op de rekening van de bijverdiener.”

Gita Maebe (KBC): “Personeel vinden is voor veel ondernemers een grote bekommernis. Ook flexibele tijdelijke krachten inschakelen kost moeite, mede door al het administratieve werk dat erbij komt kijken. Zelfs als je iemand voor 1 dag wilt inhuren, bijvoorbeeld voor hostessenwerk tijdens een opendeurdag, moet je een berg formulieren invullen. NOWJOBS beschikt over een grote poule van kandidaten én verlost je van de administratieve rompslomp die met een aanwerving gepaard gaat.”

Waar vind je NOWJOBS in KBC Mobile?

 1. Open KBC Mobile
 2. Tik op Aanbod
 3. Tik onder ‘Voor je zaak’ op NOWJOBS 
 4. Registreer je zaak en maak je vacature aan

Waar vind je NOWJOBS in KBC Touch?

 1. Open KBC Touch
 2. Tik onder Zakelijk op Extra Diensten
 3. Tik op NOWJOBS

Bereik meer klanten met Kate Deals!

KBC Deals

Hoe vind je nieuwe klanten, hoe maak je trouwe klanten? Met Kate Deals spreek je specifieke doelgroepen aan met specifieke kortingen. Klanten die in je winkel of webshop betalen met een betaalmiddel van KBC, ontvangen een cashback, voucher of kortingscode.

De troeven van Kate Deals:

 • Je bereikt via KBC Mobile 1,3 miljoen actieve gebruikers (veel meer dan klassieke media)
 • KBC zet Kate Deals in de kijker via haar nieuwsbrief en andere kanalen
 • Je bepaalt zelf wie je aanbieding ziet: nieuwe klanten, bestaande klanten, iedereen …
 • Je bepaalt zelf wie je aanbieding ziet: nieuwe klanten, bestaande klanten, iedereen …
 • Je hebt weinig administratieve rompslomp
 • Je betaalt enkel een kleine commissie als je Deal gebruikt wordt

Nieuw: je kunt kortingen via Kate Deals aanbieden in de vorm van cashbacks, maar ook via vouchers en kortingscodes. Meer mogelijkheden dus om als handelaar een publiek te vinden voor je aanbieding.

KBC helpt je op je weg naar duurzaamheid

Wat kun je leren van de transitie naar duurzaamheid van Revi Food?

Laat jij elektronisch betalen al toe?

Wat je zeker moet weten over de nieuwe wet rond elektronisch betalen.

Hoe bereid je je voor op de verwachte rentestijging?

De berichten over een rentestijging zorgen bij veel ondernemers voor onzekerheid. Terecht of niet?

WOMED Award en Starter van het jaar

Hoe word je Onderneemster en Starter van het Jaar? We laten de winnaars aan het woord.