Beleggen met beleggingsadvies

Beleggen met beleggingsadvies

Persoonlijk beleggingsadvies is interessant voor elke belegger – zowel voor beginners als voor beleggers die toe zijn aan een volgende stap. Want dankzij je beleggersprofiel is elk voorstel altijd aangepast aan je individuele situatie en voorkeuren. Ontdek hieronder de voordelen en mogelijkheden van beleggen met beleggingsadvies. 

Controle én vertrouwen dankzij beleggingsadvies van KBC

De kans is groot dat je op zoek bent naar 2 dingen. In de eerste plaats controle: jij wilt beslissen wanneer, hoe veel en hoe lang je belegt. Ten tweede zoek je een vertrouwenspartner, want je hebt geen tijd om de beurzen van dichtbij op te volgen. Dat laat je liever aan specialisten over. 

Herken je jezelf hierin? Dan zit je helemaal goed bij de KBC-beleggingsoplossingen met advies:
 

  • Je krijgt een persoonlijk beleggingsvoorstel, gebaseerd op je beleggersprofiel. Zo stemmen we onder andere het risiconiveau van je beleggingen af op jouw voorkeuren. 
  • Jij beslist of je maandelijks of eenmalig belegt. (Of je combineert beide.) 
  • De experts van KBC Asset Management beheren je fondsen voor jou: ze beschermen je wanneer het moet en ze benutten winstkansen wanneer het kan. 
  • Je volgt je beleggingen op in KBC Mobile of KBC Touch. En je koopt of verkoopt wanneer je maar wil. 
  • Je doet automatisch aan verantwoord beleggen, wat wil zeggen dat alle fondsen waarin je belegt rekening houden met milieu, sociale thema’s en goed bestuur. 

Digitaal beleggingsadvies of afspraak op kantoor?

In het algemeen beleg je om een hoger rendement te behalen met je geld. Beleggen met advies doe je dan weer om wat gerichter te beleggen, aangepast aan je persoonlijke situatie of voorkeuren. Zo’n specifiek beleggingsadvies is bijvoorbeeld mooi meegenomen als je eenmalig een grotere som wilt investeren.

Bovendien kan dit allemaal digitaal, vanuit je zetel. Bespreek je je voorstel toch liever nog eens in persoon? Maak dan een afspraak in een KBC-kantoor in je buurt. 

Slim beleggen in KBC-fondsen