Diensten op maat van ondernemers

Diensten op maat van ondernemers

Als ondernemer spendeer je gemiddeld 16 uur per week aan administratie. Een kwart van je tijd gaat dus verloren aan de verplichtingen die je naast je eigenlijke business nog hebt. Om je te verlossen van die zorgen, creëren we in KBC Mobile en KBC Touch een platform van extra diensten op maat.

Graydon: Check de financiële gezondheid van bedrijven

Met de Graydon-tool heb je toegang tot alle financiële informatie over je zakenpartners. De gratis Graydon Rating geeft je een eerste indicatie over de financiële gezondheid van een bedrijf. Met een abonnement van 99 euro per jaar (excl. btw) verwerf je inzicht in de betaalscore van een bedrijf, het aantal dagvaardingen, de geadviseerde kredietlimiet, het risico op een faillissement en andere kerncijfers. Verdere analyse van een specifiek bedrijf kan met het uitgebreide bedrijfsrapport van Graydon. Voor 45 euro (excl. btw) verneem je alles over de evolutie van sterktes en zwaktes van dat bedrijf.

information-expr-quote--glyph
Met Graydon peil je naar de financiële gezondheid van klanten en leveranciers. Zo ben je zeker dat je klanten je producten en diensten kunnen betalen. En je volgt je leveranciers op, want zij bepalen mee jouw bedrijfsvoering. Transparantie tussen bedrijven leidt tot een gezondere economie. Hoe beter bedrijven geïnformeerd zijn, hoe beter ze afspraken kunnen maken. Objectieve bedrijfsinformatie geeft je, naast je buikgevoel, een compleet beeld van een bedrijf. Zo kun je betere zakelijke beslissingen nemen.

Jeroen Donckers, channel director bij Graydon

Go Solid: Eenvoudige inning van je achterstallige facturen

Wat als een klant je facturen niet betaalt? Gedaan met tijdverlies door een rappel te sturen of die klant nog eens te bellen. Met Go Solid laat je onbetaalde en onbetwiste facturen makkelijk én snel innen zonder tussenkomst van de rechtbank. Het enige wat je moet doen, is je onbetaalde factuur uploaden in KBC Mobile of Touch. Binnen de 4 uur weet je of je dossier aanvaard wordt. Elke volgende stap volg je in real time. Je klant betaalt de werkingskosten van Go Solid.

information-expr-quote--glyph
1 op de 10 facturen blijft onbetaald. Soms door nalatigheid, soms doordat een klant het financieel moeilijk heeft. Onbetaalde facturen kunnen de kaspositie van je onderneming onder druk zetten. Dankzij Go Solid moet jij niet meer achter je geld aanhollen. De inning gebeurt volledig conform de wetgeving. Mét respect voor je klantenrelatie.

Gita Maebe, KBC