Bespaar tijd en verdien geld

met Kate en Kate Coin

Naar Kate in KBC Mobile
Naar je Kate Coins in KBC Mobile
kate-coin-kbc-girl-hp.jpg

Kate en Kate Coin maken je het leven gemakkelijk

Aaaah, het leven ... Zo veel te doen, en zo weinig tijd. Steeds weer kleine en grote kosten, en altijd iets om aan te denken. Het gaat soms zo snel!

Daarom beweegt KBC met je mee. Met Kate in KBC Mobile gaan heel wat taken sneller dan ooit en bespaar je heel wat tijd. Met de Kate Coin kun je dan weer geld verdienen, zowel bij KBC als bij onze partners. Mooi meegenomen, toch? Ontdek hoe jij nu tijd bespaart en geld verdient in KBC Mobile! 

  

Bespaar tijd met Kate

Kate is jouw digitale assistent in KBC Mobile. 24/7 staat Kate klaar om jou het leven weer net dat beetje gemakkelijk te maken. 

 • Parkeersessie betalen? Zo gebeurd met Kate. Je hoeft zelfs de parkeerautomaat niet meer te zoeken!  Vraag gewoon aan Kate: "Start parkeren".
 • Ook je treinticket koop je vlotjes met Kate in KBC Mobile. Zo haal je die trein nog net! 
 • Je pincode vergeten? Vervelend. Zeker als je aan de kassa staat op zaterdagnamiddag, met een lange rij achter je. Vraag aan Kate in KBC Mobile: "pincode vergeten" en ze helpt je zo weer verder. Weg schaamrood!
 • Documenten ondertekenen is makkelijker dan ooit met Kate. Kate gidst je naar het document waarop je handtekening nodig is en je kunt direct digitaal tekenen. 
Ga naar Kate

Verdien geld met je Kate Coins

 • Met je Kate Coins in KBC Mobile kun je leuke cashbacks krijgen bij KBC of bij onze partners. Er verschijnen voortdurend nieuwe acties in KBC Mobile.

 • Je krijgt Kate Coins van KBC of van onze partners. Je kunt ook Kate Coins verdienen wanneer je bepaalde producten koopt of diensten probeert, zowel bij KBC als bij onze partners. 
 •  1 Kate Coin is 1 euro waard. 
 • Je Kate Coins vinden? Vraag het gewoon aan Kate
Ga naar je Kate Coins

Ontdek de nieuwste Kate Coins

Amazon.com.be

Je hebt 5 Kate Coins die je kunt gebruiken op Amazon.com.be via de link in KBC Mobile bij een aankoop vanaf 60 euro. Ben je nieuw op Amazon.com.be, dan krijg je zelfs 10 Kate Coins

Dit voordeel geldt tot 31 augustus 2024, als je hebt gekozen voor 'op jouw maat'. Alle voorwaarden vind je in KBC Mobile

Ga naar Amazon in KBC Mobile

Filou & Friends 

Je hebt 7 Kate Coins die je kunt gebruiken in de fysieke winkel en de webshop als je voor minstens 75 euro besteedt. 

Dit voordeel geldt tot 31 mei 2024, als je hebt gekozen voor 'op jouw maat'. Alle voorwaarden vind je in KBC Mobile.

Ga naar Filou & Friends in KBC Mobile

Maandelijks beleggingsplan bij KBC

Bouw stap voor stap je spaarpotje op. Open een maandelijks beleggingsplan met 25 Kate Coins en krijg 25 euro cashback.

Dit voordeel geldt als  'extra gebruiksgemak' actief is in je KBC Mobile.

Start met beleggen in KBC Mobile

KBC-reisverzekering

Goed voorbereid naar de zon of de sneeuw? Dat kan met de reisverzekering van KBC. Zet 15 Kate Coins in en krijg een cashback van 15 euro bij het afsluiten van de verzekering. 

Dit voordeel geldt als 'extra gebruiksgemak' actief is in je KBC Mobile. Alle informatie over de reisverzekering van KBC vind je onderaan deze pagina*.

Ga naar de KBC-Reisverzekering in KBC Mobile
Ontdek nog meer voordelen van de Kate Coin

   

'Extra gebruiksgemak' activeren voor Kate Coins bij KBC?

Als je 'Extra gebruiksgemak' hebt geactiveerd, dan kun je Kate Coins bij KBC verdienen en gebruiken en je krijgt toegang tot heel wat extra features. Vraag "extra gebruiksgemak" aan Kate en je bent vertrokken.

Kiezen voor 'op jouw maat' om Kate Coins te ontvangen van onze partners?

Heb je gekozen voor commerciële aanbiedingen ‘Op jouw maat’ in KBC Mobile? Super, daardoor krijg of verdien je Kate Coins bij de deelnemende partners en heel wat extra features. Als je nog niet gekozen hebt voor 'op jouw maat', vraag het dan snel aan Kate.

  

Waar vind je Kate en de Kate Coin?

 • Je vindt Kate bovenaan in KBC Mobile. Tik op de zoekbalk bovenaan en je bent vertrokken. 
 • Vraag aan Kate: "Toon mijn Kate Coins".
 • Kate toont je een overzicht van al je mogelijkheden. Je kunt lezen wat de Kate Coin precies is, wat je saldo is, en hoe je je Kate Coins kunt ontvangen en gebruiken

Veelgestelde vragen

Het kan tot 24 uur duren voor je Kate Coins zichtbaar zijn in je wallet.

Bij KBC zijn er twee soorten Kate Coins

 • Vrij uit te geven: kies zelf voor welk voordeel je je munten inruilt.
 • Specifiek uit te geven: deze Kate Coins kun je alleen inruilen voor een specifiek voordeel.

Voor de deelnemende partners kun je Kate Coins gebruiken die specifiek gelden voor die partner.

 

Kate Coins van KBC zijn 1 jaar geldig. De geldigheid van Kate Coins van onze partners verschilt van geval tot geval. Check bij elke partner de voorwaarden.

  

*Goed om te weten over de KBC-reisverzekering

De KBC-Polis voor uw Reizen is een zaakschadeverzekering van KBC Verzekeringen.

 Wat is verzekerd?

Een Verzekering bijstand personen dekt hoofdzakelijk gezondheidsperikelen op reis (ziekte, ongeval, …) en de ongemakken die daarmee gepaard kunnen gaan (hospitalisatie, repatriëring, gedwongen verlengd verblijf, overkomst van familieleden, ...). De medische kosten  in het buitenland worden vergoed tot 500 000 euro per persoon. Je eigen aandeel in de medische kosten (franchise) bedraagt 100 euro.

Met de Annulatieverzekering (wereldwijde dekking) worden de kosten terugbetaald die je niet kunt recupereren of extra moet maken als je je reis onverwacht moet annuleren of als je vervroegd moet terugkeren. Geldige redenen zijn:

 • Gezondheidsredenen (zoals ziekte, ongeval, overlijden)
 • Studies en werk (herexamen, ontslag, enz.)
 • Overheid en reisformaliteiten (je wordt opgeroepen als jurylid, het ministerie van Buitenlandse Zaken wijzigde het reisadvies na het boeken van de reis, enz.)
 • Gemist vertrek van vliegtuig, boot of trein, onverwachte vertraging van het geboekte vervoer met minstens 48 uur, enz.).

De vergoeding is begrensd tot 12 500 euro per reis voor alle verzekerde personen samen.

Met de Bagageverzekering zijn de volgende gebeurtenissen verzekerd:

 • Diefstal, beschadiging van je bagage of verlies door de vervoersmaatschappij.
 • Op reis zijn verzekerd: diefstal met geweld of bedreiging op je persoon of met braak uit een voertuig of uit je verblijf, beschadiging of vernieling door een plotse en onverwachte gebeurtenis, zoals een aanrijding.

Tot 1 500 euro per verzekerde persoon verzekeren we de bagage die je bij hebt op reis en sportuitrusting, niet-gemotoriseerde voer- en vaartuigen en rijdieren die je op reis huurt of gratis mag gebruiken.De schadevergoeding wordt verminderd met een franchise van 100 euro per schadegeval. Die franchise geldt niet voor schade als gevolg van het verlenen van hulp aan personen in nood.

De Verzekering reisongevallen zorgt voor een vergoeding bij blijvende letsels en bij overlijden.Bij overlijden binnen drie jaar als gevolg van het ongeval betalen we aan de samenwonende partner, of als die er niet is, aan de erfgenamen samen, een vergoeding van 10 000 euro. We vergoeden ook de werkelijk gemaakte begrafeniskosten tot een bedrag van 10 000 euro. De betaling gebeurt aan de persoon die de kosten heeft gedragen.

Bij blijvende invaliditeit betalen we een vergoeding die berekend wordt op basis van de invaliditeitsgraden zoals opgegeven in de 'Officiële Belgische Schaal ter bepaling van de Graad van Invaliditeit'. Per begonnen schijf van 5 graden ontvang je 5 000 euro. Zo betalen wij 50 000 euro voor een invaliditeitsgraad van 50% en 55 000 euro voor een invaliditeitsgraad van 51%. Een invaliditeit van minder dan 6% wordt niet vergoed. Blijvende invaliditeit van minstens 67% wordt gelijkgesteld met een volledige invaliditeit zodat je daarvoor 100 000 euro ontvangt. 

De Verzekering reisgeschillen biedt je juridische hulp en bijstand op reis of naar aanleiding van je geboekte reis. De volgende gebeurtenissen zijn verzekerd: geschillen met reisorganisators, verhuurders, herstellers en andere dienstverleners, problemen met politie en overheid in het buitenland. Bovengenoemde kosten zijn verzekerd tot maximaal 50 000 euro per schadegeval en voor alle verzekerden samen. Onze eigen beheerskosten worden niet meegerekend. 

Wat is onder andere niet verzekerd?

Bij de Verzekering bijstand personen: verwikkelingen bij zwangerschap na de zesde maand en bevallingskosten; verwikkelingen of verergeringen van een bestaande ziekte als je de voorgeschreven behandeling niet hebt gevolgd; betaalde of winstgevende sportbeoefening, trainingen inbegrepen; de deelname aan extreme outdooractiviteiten.

Bij de Annulatieverzekering: gebeurtenissen die je al kende toen je de reis boekte of de verzekering sloot en  die maken dat de annulering niet onverwacht is; verwikkelingen of verergeringen van een bestaande ziekte die je kunt beschouwen als een normaal verloop van de ziekte en die bekend waren op het ogenblik dat je de reis boekte.

Bij de Bagageverzekering: schade louter door gebruik, reiniging, bewerking of herstelling; schade die je zelf met opzet hebt toegebracht.

Bij de Verzekering reisongevallen: ongevallen door deelname aan extreme outdooractiviteiten zoals basejumpen, heliskiën of wrakduiken; deelname aan betaalde of winstgevende sportbeoefening, trainingen inbegrepen.

Bij de Verzekering reisgeschillen: geschillen tussen verzekerde personen onderling; medische reizen en geplande medische behandelingen in het buitenland en de mogelijke verwikkelingen of nabehandeling in België; timesharing.

De verzekerde personen moeten in België gedomicilieerd zijn en er hun hoofdverblijfplaats hebben.

Je kunt de Verzekering bijstand personen, de Bagageverzekering, de Verzekering reisongevallen met extra bescherming en de Verzekering reisgeschillen tot de dag voor je vertrek sluiten. De Annulatieverzekering moet je minstens één maand voor de afreisdatum sluiten.

Voor een offerte van de KBC-Polis voor uw Reizen kun je terecht op onze website of bij je expert verzekeringen. 

Klachten over je verzekering 

Je tussenpersoon is het eerste aanspreekpunt voor klachten. Als je niet tot overeenstemming komt, kun je terecht bij KBC-Klachtenmanagement: klachten@kbc.be. Kom je niet tot een passende oplossing, dan kun je je richten tot de Ombudsman van de Verzekeringen: info@ombudsman-insurance.be, www.ombudsman-insurance.be. Je behoudt evenwel altijd het recht om een gerechtelijke procedure in te leiden. 

Goed om te weten over je reisverzekering

Op deze producten is het Belgische recht van toepassing. De verzekerde personen moeten in België gedomicilieerd zijn en er hun hoofdverblijfplaats hebben.

De verzekering bijstand personen, de bagageverzekering en de verzekering reisongevallen met extra bescherming kun je makkelijk online tot net voor je vertrek afsluiten. De verzekering reisgeschillen kun je niet afsluiten via de website. De annuleringsverzekering moet je minstens 1 maand voor de afreisdatum afsluiten.

Voor een offerte van de KBC-Polis voor uw Reizen kun je terecht op onze website of bij je expert verzekeringen.

De productfiches en de algemene voorwaarden kunnen worden geraadpleegd op de website van KBCLees zeker de informatiedocumenten voor je de verzekering sluit. De verzekeringen in deze polissen gelden voor een jaar. Ze worden stilzwijgend verlengd, tenzij ze worden opgezegd uiterlijk drie maanden voor de hoofdvervaldag.

KBC Verzekeringen NV, Professor Roger Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven, België BTW BE 0403.552.563. RPR Leuven Onderneming toegelaten voor alle takken onder code 0014 (K.B. 4 juli 1979, B.S. 14 juli 1979) door de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel, België. Een onderneming van de
KBC-groep.