Sparen of beleggen met Bumba voor jouw kleintje!

En krijg een zachte Bumba-badcape cadeau

Ontdek meer Ontdek hoe jij het beste spaart of belegt

Wil je graag een centje opzijzetten voor een kindje? Da's slim! Zo leg je een mooie basis om later het volwassen leven in te duiken.

Kies hieronder hoe je wil sparen of beleggen voor je kindje tot en met drie jaar en krijg je Bumba-badcape gratis thuisbezorgd!

  • Open een spaar- of beleggingsproduct voor je (klein)kindje van 0 tot en met 3 jaar. De deelnemende spaarproducten zijn de KBC-Spaarrekening, KBC-Groeispaarrekening of Pamperrekening (een KBC-Groeispaarrekening die je kunt openen voor je ongeboren kindje). Het deelnemende beleggingsproduct is de KBC- Beleggingsverzekering. Hieronder helpen we je met kiezen.
  • Stel een automatische spaaropdracht in waarbij de eerste storting binnen de 30 dagen wordt uitgevoerd. Je kunt dit instellen in KBC Touch, KBC Mobile of in het kantoor.
  • Vul het registratieformulier in. Je kunt één Bumba-badcape aanvragen per kindje.
  • Als je aan alle voorwaarden hebt voldaan, dan versturen we je Bumba-badcape naar het leveringsadres dat je doorgaf. Je ontvangt de badcape dan over maximaal 2 maanden.

Geld opzijzetten voor later is altijd een goede beslissing. Houd er wel rekening mee dat aanhoudende prijsstijgingen kunnen leiden tot een waardeverlies van het gestorte bedrag.

Ontdek hoe jij het beste
spaart of belegt:

Ontdek hier de actievoorwaarden