Beleggen met tarieventransparantie

De bescherming van de belegger centraal bij MiFID II en KBC

Beleggen met tarieventransparantie

De bescherming van de belegger centraal bij MiFID II en KBC

Altijd transparant

Transparantie en open communicatie mag je al langer dan vandaag verwachten bij KBC. Daarom informeren we je graag over de tarieven en de diensten die je daarvoor in ruil krijgt. In 2019 gaan we nog een stapje verder. Vanaf dan ontvang je elk jaar een overzichtelijk gepersonaliseerd rapport van ons.

De uitgebreide service van KBC

De diensten die je van KBC kunt krijgen, zijn talrijk. Er komt tenslotte veel kijken bij beleggen: een strategie bepalen, de data analyseren, het juiste moment afwachten, de financiële dagbladen lezen en noem maar op. Afhankelijk van je beleggingsstijl, nemen de experts van KBC die tijdrovende taken van je over en geven ze je de nodige ondersteuning. Daarbij houden ze altijd rekening met de MiFID II-regelgeving.

Wat is MiFID II?

Beleggen, belegger, beurs, wisselkoers, aandeel, beurskoersen, transparant, transparantie, mifid, mifid 2, mifid ii, tarieven, kosten, tarieventransparantie, kostentransparantie

MiFID is niets nieuws onder de zon. In 2007 werd deze Europese richtlijn al ingevoerd om de concurrentie en transparantie op de financiële markten te bevorderen én om jou als belegger te beschermen. Daarom kun je erop rekenen dat KBC je voorstellen doet die gebaseerd zijn op je financiële situatie, beleggingsdoelen en houding ten opzichte van risico en rendement.

Het belang van de belegger staat ook centraal bij MiFID II, de herziening van de richtlijn die in werking treedt op 1 januari 2018. Zoals altijd bij KBC, krijg je daarom duidelijke informatie over de tarieven, de risico’s en de strategie van de beleggingsproducten.

Wat verandert er voor jou?

Niet veel eigenlijk. Beleggers bij KBC kunnen nu al rekenen op open en transparante communicatie en dat zal de komende jaren niet anders zijn.

Meer weten?

Deze brochure verduidelijkt hoe KBC omgaat met de MiFID-richtlijnen, wat dat voor jou betekent en wat je op welk moment in het beleggingsproces precies van ons mag verwachten.

Is deze pagina nuttig voor jou? Ja Neen

Wat is een bevek of sicav

Wat is een bevek? Wat is een sicav? Is er een verschil tussen de 2? We leggen je kort en duidelijk uit wat die beleggingstermen betekenen.
Wat is een bevek of sicav

Beleggen gemakkelijk gemaakt én extra services

Met KBC Easy Invest Service Extra doen onze experts het werk. Extra diensten bieden je een ruime kijk op je vermogen.
Beleggen gemakkelijk gemaakt én extra services

Gespreide beleggingsfondsen

Beleggingsfonds dat streeft naar mogelijk rendement door gemengd te beleggen. Beleggen kan al vanaf 25 euro.
Gespreide beleggingsfondsen

Beleggen met je wisselgeld

Terwijl jij geld uitgeeft, ronden wij af naar de volgende euro. Telkens je zo 10 euro hebt verzameld, beleggen we dat voor je. Ontdek het hier!
Beleggen met je wisselgeld