Zonder zorgen op reis met de apps van KBC!

Zonder zorgen op reis met de apps van KBC!

Zonder zorgen op reis? Check voor je vertrekt of je bankzaken en verzekeringen in orde zijn. Tijdens je vakantie even controleren of er nog genoeg geld op je rekening staat? Niets sneller en beter dan onze apps voor tablet en smartphone. Prettige vakantie!

Voor je je koffers pakt

Zonder zorgen op reis met de apps van KBC
 • Reisannuleringsverzekering: check! Maar ben je ook op reis goed verzekerd? Denk aan je reisverzekering, je hospitalisatieverzekering en je autoverzekering. Controleer of je verzekeringen je ook tijdens je vakantie volledig beschermen.
 • Neem niet te veel contant geld mee. Hooguit wat euro’s of buitenlands geld om je eerste aankopen te betalen. Vreemde munten bestel je heel gemakkelijk via KBC Touch.
 • Kijk na of je krediet- en bankkaarten nog geldig zijn tijdens je reis. Is dat niet het geval? Vraag meteen nieuwe kaarten aan in KBC Touch of je kantoor.
 • Ga je op reis buiten Europa? Stel je bankkaart open voor wereldwijd gebruik. Vertrek je naar de Verenigde Staten, ga je op cruise of huur je een auto? Activeer je kredietkaart dan voor gebruik in de VS. In KBC Mobile en KBC Touch doe je dat in een oogwenk. Check er meteen ook je uitgavenlimiet.
 • Controleer of het saldo op je rekening hoog genoeg is om zonder problemen je vakantiekosten én je doorlopende opdrachten te betalen. 

Tijdens je vakantie

Zonder zorgen op reis met de apps van KBC
 • 070 344 344: het nummer van CardStop. Houd het altijd bij de hand. Kaart kwijt of gestolen? Bel CardStop om ze meteen te blokkeren. En geen nood: je vindt het nummer ook in KBC Mobile en KBC Touch.
 • Wil je weten hoeveel je al uitgegeven hebt? Check je saldo en vul je rekening aan met KBC Mobile of KBC Touch.
 • Laat je kaartlezer thuis. Meld je in KBC Touch aan met KBC Sign. Handiger én veilig.
 • Ga onderweg of op je vakantiebestemming gerust online via een openbaar wifinetwerk. We beveiligen onze apps met heel krachtige technologieën. Mobiel bankieren doe je bij KBC altijd absoluut veilig.
 • Neem niet te veel contant geld op. Elke geldopname kost ook geld. Bekijk hoeveel het je kost en wat je het best met welke kaart betaalt.
 • Ben je verzekerd bij KBC en heb je een ongeval? Met KBC Assist op je smartphone geef je dat meteen door. Je melding komt meteen bij de juiste contactpersoon terecht.
 • Je bankzaken regelen terwijl je op een terras, op het strand of aan het zwembad zit? Stel KBC Touch in op hoog contrast. Zo zie je alles op je scherm zonneklaar.

Terug thuis

Zonder zorgen op reis met de apps van KBC
 • In KBC Mobile en KBC Touch zie je snel welke vakantiekosten je met je bankkaart en je kredietkaart betaalde. Staat er niet genoeg op je rekening om je kredietkaartafrekening te betalen? Je schrijft in real time geld over van je spaar- naar je zichtrekening.
 • Nam je een leuke foto op vakantie? Stel die als profielfoto in op KBC Touch en KBC Mobile. Via KBC Touch kun je hem ook op je bankkaart laten zetten. Een mooie herinnering!

Download KBC Touch

Regel al je bank- en verzekeringszaken vlot en veilig op je tablet en computer. In KBC Touch vind je ook je vermogensoverzicht en kun je terecht voor de meest courante transacties in spaar- en beleggingsproducten.

Download KBC Mobile

Dé referentie in onze sector. Je basisbank- en verzekeringsproducten beheer je snel en eenvoudig met je smartphone. Tekenen doe je met een pincode of vingerafdruk. Handig én veilig.

Is deze pagina nuttig voor jou? Ja Neen

Je kredietkaart gebruiken

Je kredietkaart gebruiken

Je kredietkaart gebruiken in het buitenland? Je code wijzigen? De antwoorden op de meest voorkomende vragen over kredietkaarten.

Een rekening online openen

Een rekening online openen

Een rekening online openen? Dat kan iedereen die ouder is dan achttien jaar, klant of geen klant.

Sparen en beleggen in KBC Mobile

Sparen en beleggen in KBC Mobile

Een overzicht van je spaartegoeden en zelf je pensioensparen beheren.

Een gezamenlijke rekening

Een gezamenlijke rekening

De handigste oplossing om als koppel je huur, energiefacturen of boodschappen mee te betalen.