Level up met KBC Mobile

En krijg een heerlijke extra pizza gratis!

1. Download KBC Mobile op je smartphone (je kunt deze pagina op je smartphone openen en op de knoppen hieronder tikken).

2 Registreer je in KBC Mobile.

3. Op het overzichtsscherm ga je naar 'KBC Deals'.

4. Als eerste deal verschijnt die van 'Pizza Hut'

5. Unlock je KBC Deal en eet smakelijk!

Volg de stappen om je pizzavoucher te ontvangen:

Geniet van KBC Mobile, ook als je geen rekening hebt!

Profiteer van je lekkere pizza's en andere KBC Deals. En ja, dat kan zonder dat je een rekening moet openen bij KBC. Bovendien kun je ook gebruikmaken van een heleboel handige extra diensten. Zo koop je in de app vliegensvlug een bus- of treinticket of betaal je in 1,2,3 je parking. 

Enkele voorwaarden

Deelnemen aan de actie is gratis en geldt voor nieuwe gebruikers van KBC Mobile, KBC Brussels Mobile en CBC Mobile die nog geen klant zijn bij KBC, KBC Brussels of CBC.

Deze actie loopt tot en met 31 december 2022, tenzij ze vervroegd stopgezet wordt.

Ben je jonger dan 18 jaar? Vraag dan eerst toestemming aan je ouder of voogd om te mogen deelnemen aan de actie.

Ben je al klant of heb je al KBC Mobile? Dan zijn er natuurlijk ook een heleboel Kate Deals voor jou, ontdek ze snel in Mobile!

Meer over je Pizza Hut-Deal

Pizza, pizza! Krijg er nu 2 voor de prijs van 1: als je een medium pizza bestelt, krijg je er een extra medium pizza gratis bovenop. Combineren mag, de laagst geprijsde pizza is gratis. Geldig als je online of telefonisch besteld, alleen bij take-out. Eet smakelijk!

Hoe werkt het?

Toon deze kortingsbon aan de kassa voor je betaalt bij PIzza Hut. Bestel je online? Gebruik de kortingscode dan wanneer je afrekent op de website.