Lening caravan

Lenen voor een caravan, boot of aanhangwagen?

  • Simuleer en sluit je lening online af
  • Leen tot 110%
  • Behoud je spaarreserve
     
Leen voor je voertuig

Waarom lenen voor een caravan, boot of aanhangwagen?

Jij wilt optimaal genieten van je vrije tijd door er in de vakanties heerlijk op uit te trekken. Maar je spaargeld? Dat hou je liever aan de kant voor wanneer het eens echt nodig is. Daarom is een lening voor een caravan, boot of aanhangwagen de ideale manier om je droom te realiseren. Betaal in kleine stukjes jouw vakantiedroom terug.

Meer over de lening voor een boot, caravan of aanhangwagen

Sluit je de lening voor je mobilhome digitaal af via KBC Mobile of KBC Touch, dan kun je lenen tot 50.000 euro. Heb je meer nodig? Dan kun terecht in je KBC-bankkantoor.

Bij KBC kun je een lening voor je caravan, boot of aanhangwagen afsluiten voor een periode van maximaal 72 maanden.

Op het moment dat je caravan, boot of aanhangwagen wordt geleverd of nadat KBC het investeringsbewijs heeft ontvangen, ontvang je het gevraagde bedrag op een rekening naar keuze waarvan jij (mede)houder bent.

Een maand na de uitbetaling van je lening doe je de eerste betaling. De volgende betalingen gebeuren op dezelfde dag van de maand als de eerste terugbetaling.

De juiste lening voor ieder type voertuig

Bij KBC kun je terecht voor een lening voor je caravan, boot of aanhangwagen. Simuleer je tarief en start eenvoudig de aanvraag van je lening, ook als je nog geen klant bent bij KBC.

Simuleer tegen 4,99%

Representatief voorbeeld: voor een lening op afbetaling van 15.000 euro met een looptijd van 60 maanden tegen een jaarlijks kostenpercentage en vaste actuariële debetrentevoet van 4,99%, betaal je 60 maandelijkse aflossingen van 282,24 euro of in totaal 16.934,35 euro. Tarief geldig vanaf 04-04-2024 voor looptijden tot 60 maanden, voor een lening op afbetaling voor de financiering van een tweedehands personenwagen van meer dan 3 jaar oud, aangekocht door een particulier.

Kredietvorm: Lening op afbetaling. Kredietgever: KBC Bank NV, Havenlaan 2, 1080 Brussel, BTW BE 0462.920.226, RPR Brussel, FSMA 026256 A. Onder voorbehoud van goedkeuring van je kredietaanvraag door KBC Bank NV en wederzijds akkoord.