Beleggen bij KBC

Beleggen bij KBC

Beleggen? Kies zelf wie het werk doet!

Doeltreffend beleggen vraagt tijd en expertise. Het is vakwerk, dat weten wij als geen ander. Daarom kun je bij KBC kiezen wie het werk doet. Je gaat zelf online aan de slag of je schakelt onze experts in om je te adviseren, of zelfs om je beleggingsfondsen voor jou te beheren. 

Welke stijl past bij jou?

Ontdek hier meer over onze 3 services of beantwoord enkele vragen en ontdek welke aanpak jou op het beleggerslijf geschreven is. 

Beleg zelf online

Beleg zelf online

Je belegt zelf op de beurs met het online beleggingsplatform Bolero. Daar vind je bovendien een schat aan informatie van onze analisten.

Beleg met persoonlijk advies

Beleg met persoonlijk advies

Onze experts volgen de financiële markten op de voet en geven je beleggingsadvies op jouw maat. Op basis van hun aanzet neem jij de uiteindelijke beslissingen. Goed onderbouwd.

Beleggen overlaten aan experts

Beleggen overlaten aan experts

Wil je zelf geen beleggingsbeslissingen nemen? Laat gespecialiseerde fondsenbeheerders het werk voor jou doen met KBC Easy Invest Service.

Beleggen doe je in je eigen stijl. Ontdek de jouwe

Beleggen doe je in je eigen stijl. Ontdek de jouwe

Iedereen belegt anders. Beantwoord enkele vragen en ontdek welke aanpak jou op het beleggerslijf geschreven is.

 

Wist je dat...

...je ook kunt combineren? Als je zelf online belegt met Bolero, hoef je dat niet voor je hele vermogen te doen.

Je kunt ook een deel van je vermogen zelf beleggen, en voor het andere deel een van onze andere 2 oplossingen kiezen. Ofwel beleg je dat deel dan met persoonlijk advies, ofwel laat je het beleggen door onze gespecialiseerde fondsbeheerders.

 

Dit is ons aanbod voor particulieren. Voor ondernemers bieden we een aparte aanpak. Bedraagt je vermogen 1 miljoen euro of meer? Ontdek KBC Private Banking