Cera-cadeaubon
Cera-cadeaubon

Geef een Cera-cadeaubon en geef zo de kans om Cera-vennoot te worden!

  • Geef wie je lief is een financieel duwtje in de rug
  • Bestel al vanaf 50 euro
  • Eenvoudig digitaal aan te vragen
  • Snelle levering: onmiddellijk in je mailbox
Bestel cadeaubon in KBC Mobile
Bestel cadeaubon in KBC Touch

Lid worden van de grote Cera-familie

Wie al Cera-vennoot is, weet het wel: het is een bijzondere beleving. Vennoten dragen bij aan de 700 projecten die Cera, in samenspraak met hen, ondersteunt. Het zijn projecten die een samenleving bevorderen, waar het voor iedereen goed is om te leven. Hoe meer vennoten, hoe meer Cera zo kan waarmaken, dat is logisch.

Zou het niet leuk zijn als jouw familie, goede vriend, of wie je lief is, deel zou uitmaken van die grote Cera-familie? Met een Cera-cadeaubon zet je ze alvast op de goede weg. 

Leuk om te weten: Cera-vennoten krijgen, zodra ze voor 600 euro Cera-aandelen hebben, unieke kortingen op festivals, pretparken, events en nog veel meer. Geef een cadeaubon en geniet samen van de voordelen!

De Cera-cadeaubon

Bestel hem voor je kind, kleinkind of iemand anders die je graag een plezier wilt doen. Kies zelf het bedrag, het kan al vanaf 50 euro. Je maakt niet alleen iemand blij, maar geeft die meteen ook een financieel duwtje in de rug.

Je hebt een KBC-rekening nodig om een Cera-cadeaubon te bestellen en te betalen. Bestel je Cera-cadeaubon eenvoudig in KBC Mobile of in KBC Touch: bedrag ingeven, rekening waarvan je wilt betalen kiezen, je mailbox checken. Klaar in een vingerknip, en zo fijn om te geven!

Bestel cadeaubon in KBC Touch
Bestel cadeaubon in KBC Mobile