ivesam

ivesam

1) Op deze webpagina leest u informatie die IVESAM NV ter beschikking stelt van u als belegger. Omdat IVESAM NV een dochteronderneming is van KBC Asset Management NV zijn in veel gevallen dezelfde regelingen van toepassing als die gelden voor KBC Asset Management NV. Als u in een document op deze webpagina een verwijzing naar KBC Asset Management NV leest, gelieve die dan te interpreteren alsof er IVESAM NV geschreven staat.

2) Deze webpagina bereikt u door naar www.ivesam.be te surfen. Van zodra u in de navigatie op of via de zoekfunctie een keuze maakt, verlaat u de website van IVESAM NV.

Informatie en publicaties

  • Asset test
    Bij de verkoop van eenheden van een beleggingsfonds is in bepaalde gevallen roerende voorheffing verschuldigd op de gerealiseerde meerwaarde (Reynderstaks). Dit overzicht toont aan de hand van de asset test of een beleggingsfonds aan die heffing onderworpen is (Belgian withholding tax).
  • Essentieel informatiedocument (KID)
    Het Key Information Document helpt je om de aard en risico’s van beleggingsfondsen te begrijpen. Maak dus weloverwogen beleggingsbeslissingen dankzij deze documenten.
  • Herschikking van het KBC-fondsenaanbod
    Het fuseren of liquideren van een compartiment of beleggingsfonds is soms noodzakelijk in het belang van de belegger. Lees er meer over in dit overzicht.

Fondsenzoeker

Klik hier om de Fondsenzoeker op te starten 

Raadpleeg voor elk beleggingsproduct informatie zoals de beleggingspolitiek, risico's en kerngegevens - en documenten zoals het prospectus en het Essentiële informatiedocument (KID). 

Over ons: richtlijnen en procedures

Disclaimer

Verklaring inzake de belangrijkste ongunstige effecten van beleggingsbeslissingen op duurzaamheidsfactoren (cfr. art. 4.1 Commission Delegated Regulation – RTS)