Geld lenen voor onverwachte kosten aan je huis

Een persoonlijke, renovatie- of groene energie- of veiligheidslening helpt

Geld lenen voor onverwachte kosten aan je huis

Een persoonlijke, renovatie- of groene energie- of veiligheidslening helpt

Onverwachte kosten. Je ziet ze liever niet komen. Want meestal happen ze een groot deel van je budget weg. Een budget waar je liever niet aan komt … of dat je nu niet hebt. Met een lening betaal je die onvoorziene uitgaven rustig aan je eigen tempo terug. Zo moet je ook je welverdiende vakantie of andere plannen niet opzijschuiven.

Lenen voor onverwachte renovatiekosten

Je ontdekt dat je vochtproblemen in je woonkamer hebt omdat je dak lekt? Je moet in je kelder door het water waden omdat de leiding van je regenwaterpomp doorgeroest is? Met een renovatielening werk je de nodige herstellingen of verbeteringen snel af. Al wat je nodig hebt om ze aan te vragen: de offerte of factuur.

Via KBC Touch en KBC Mobile is je aanvraag beperkt tot 50.000 euro. Wil je meer lenen? Maak dan een afspraak met KBC Live. Elke maand betaal je hetzelfde bedrag af.

Lenen voor plotse energie-uitgaven

Lenen voor onverwachte kosten aan je huis: isoleer je dak met een groene energielening

Je verwarmingsketel laat het afweten en je vervangt hem door een nieuw, energiezuinig exemplaar of een warmtepomp? De woning die je in de zomer kocht blijkt in de winter de vrieskou amper buiten te houden? Zodra je onvoorziene uitgaven voor minimaal 50% energiebesparend zijn, kun je een groene Energie- of Veiligheidslening afsluiten. Je betaalt af op maximaal 10 jaar en bent geen dossier- of beheerkosten verschuldigd.

Lenen voor onvoorziene woninguitgaven

Lenen voor onverwachte kosten aan je huis: vervang je vaatwasser met een persoonlijke lening

Je oven, diepvriezer of wasmachine heeft er de brui aan gegeven? De monteur van je leverancier vertelt je dat hij je elektrische garagepoort of hek alleen maar met een nieuwe motor opnieuw aan de praat krijgt? Kleinere uitgaven, maar toch groot genoeg om dat geld niet zomaar op tafel te kunnen leggen. Voor onverwachte kosten vanaf 500 euro is er de persoonlijke lening. Je krijgt ze zonder factuur en betaalt elke maand hetzelfde bedrag af. 

De juiste lening? Wij helpen jou graag verder.

Beantwoord 5 vragen.
Ontdek de juiste lening en start vandaag nog je aanvraag via KBC Touch.

Let op, geld lenen kost ook geld.

* Kredietvorm: Lening op afbetaling. Kredietgever: KBC Bank NV, Havenlaan 2, 1080 Brussel, BTW BE 0462.920.226, RPR Brussel, FSMA 026256 A. Onder voorbehoud van goedkeuring van je kredietaanvraag door KBC Bank NV.