Aanvragen van gratis kaartlezer 2.0

Aanvragen van gratis kaartlezer 2.0

Nieuwe kaartlezer nodig? Haal gratis een nieuw exemplaar in je KBC-kantoor of vraag er een aan met het onderstaande formulier.

We bezorgen de kaartlezer binnen de 5 werkdagen.

Heb je nog geen KBC Mobile of KBC Touch? Laat een nieuwe wereld voor je opengaan! Dankzij onze video’s en digitale coaches kan iedereen met onze apps aan de slag. Kom er alles over te weten.
 

Vul uw gegevens in:

KBC wil je persoonsgegevens op een wettelijke, correcte en transparante manier verwerken. Je vindt meer informatie over de verwerking en uitwisseling van je persoonsgegevens door KBC in onze privacyverklaring. Daar lees je ook wat je rechten zijn en hoe je ze kan uitoefenen. De privacyverklaring is beschikbaar op www.kbc.be/privacy, in je kantoor of bij je tussenpersoon en wordt regelmatig geactualiseerd.​​

Veilig betalen op webshops

Online aankopen kun je eenvoudig betalen met je debet- of kredietkaart. Maar wist je dat KBC Mobile de snelste en makkelijkste manier is?

Kies de zichtrekening die het best bij je past

  • Gratis standaard KBC-Basisrekening 
  • KBC-Plusrekening voor extra comfort

Hoe aanmelden en tekenen in KBC Touch

Gebruik je KBC Touch voor het eerst op je computer of tablet? Lees hier hoe het zit met aanmelden en tekenen.

Vragen over betalen

In de rubriek betalen vind je alle antwoorden met betrekking tot zichtrekeningen, (krediet)kaarten, zelf bankieren en andere extra diensten.