Aanvragen van gratis kaartlezer 2.0

Aanvragen van gratis kaartlezer 2.0

Nieuwe kaartlezer nodig? Vraag er gratis een aan met het onderstaande formulier. We bezorgen je de kaartlezer zo snel mogelijk.

Met de app itsme® heb je geen kaartlezer meer nodig

Vlot aanmelden in KBC Touch en veilig je transacties tekenen? Je kunt de handige app itsme® ook gewoon gebruiken om je bankzaken te regelen in. De slimme keuze, want dankzij itsme® heb je geen kaartlezer meer nodig.

En dat is lang niet alles. Met itsme® kun je ook je belastingaangifte indienen, je pensioendossier raadplegen, documenten van je ziekenfonds bekijken, inloggen bij tal van overheidsdiensten, je energieverbruik bekijken en nog veel meer!

Ontdek alle voordelen van itsme®.

Vul uw gegevens in:

KBC wil je persoonsgegevens op een wettelijke, correcte en transparante manier verwerken. Je vindt meer informatie over de verwerking en uitwisseling van je persoonsgegevens door KBC in onze privacyverklaring. Daar lees je ook wat je rechten zijn en hoe je ze kan uitoefenen. De privacyverklaring is beschikbaar op www.kbc.be/privacy, in je kantoor of bij je tussenpersoon en wordt regelmatig geactualiseerd.​​

Rekeninguittreksels maken in KBC Touch

Je rekeninguittreksels laat je automatisch maken in KBC Touch. Ontdek in enkele stappen je ze aanmaakt.

Je debet- en kredietkaarten openstellen voor het buitenland

Om veiligheidsredenen kun je je debet- en kredietkaarten niet automatisch overal ter wereld gebruiken. Met KBC Mobile kun je daar (tijdelijk) een uitzondering op maken.

Betalen en betaald worden in K'Ching

Alles over betalen en betaald worden in K'Ching... Hoe kun je geld overschrijven in de app? Hoe vul je de overschrijving in? Ontdek het hier.

Kies de zichtrekening die het best bij je past

  • Gratis standaard KBC-Basisrekening 
  • KBC-Plusrekening voor extra comfort