Verdien monnies voor je vereniging

Help mee de Trooperdroom van je favoriete vereniging realiseren

Verdien monnies voor je vereniging

Help mee de Trooperdroom van je favoriete vereniging realiseren

Online shoppen en tegelijkertijd de kas van je favoriete vereniging spijzen zonder 1 euro extra uit te geven? Het kan dankzij Trooper. Nog nooit van Trooper gehoord? Niet erg, we leggen je hieronder haarfijn uit hoe het werkt. 

Hoe word ik Trooper?

Alles openen
1

1. Registreer

Wil je je favoriete vereniging steunen, dan moet die eerst geregistreerd zijn bij Trooper en een eigen Trooperpagina hebben.

2

2. Shop

Shop via de Trooperpagina van jouw favoriete vereniging bij een webshop naar keuze. Zo weet de shop welke vereniging je wilt steunen.

3

3. Steun

Elke aankoop die je zo doet, levert een percentje op voor je favoriete vereniging, zonder dat je ook maar 1 euro extra spendeert. Iedereen blij!

Ik wil meer weten


Dat vele kleintjes één groot maken, geldt zeker in het geval van Trooper. Verenigingen hebben heel wat geld nodig om te kunnen blijven investeren in hun werking en daar kan jij je steentje aan bijdragen door eerst via www.trooper.be te gaan wanneer je online shopt. Dat het ingezamelde geld goed gebruikt wordt, maakten enkele verenigingen al duidelijk. Zo zamelde patiëntenvereniging Overdruksyndroom al 8.500 euro (!) in, waarmee ze het onderzoek naar het overdruksyndroom verder en sneller kunnen ondersteunen. Skeelerclub Reko in Zemst kon dan weer een eerste fitnesstoestel kopen voor in hun nieuwe clubhuis.

De Tofste Trooperdroom

De Tofste Trooperdroom is een initiatief van KBC en Trooper dat in 2019 voor het eerst plaatsvond en nog meer geld in het verenigingenlaatje bracht. Zo werd maar liefst 12.000 euro uitgedeeld aan zes door het publiek en een jury uitgekozen verenigingen. Zij kregen een cheque van 3.000, 2.000 of 1.000 euro om hun droom meteen te kunnen verwezenlijken.

KBC en Trooper? Zo zit dat tussen ons

Samenwerken met Trooper past perfect bij het DNA van KBC. Net als Trooper zetten we ons maar wat graag in voor het lokale verenigingsleven. En omdat Trooper het verenigingsleven op een duurzame manier steunt, sluit dat weer naadloos aan bij het duurzaamheidsbeleid van KBC. Samen hebben we bovendien dezelfde ambitie: dromen helpen realiseren en beschermen. We zijn dan ook heel blij dat we deze beloftevolle start-up een duwtje in de rug mogen geven. Wist je trouwens dat Trooper is ontstaan als start-up binnen de community Start it @KBC? Het is dus eigenlijk geen verrassing dat we het goed met elkaar kunnen vinden.

Steun je favoriete vereniging met Deals in KBC Mobile!

Gebruik jij KBC Deals al? Daarmee krijg je cashbacks bij heel wat lokale en nationale handelaars. Gewoon even je favoriete Deals activeren in onze app KBC Mobile, en klaar! De cashbacks die je verdient, storten we elke maand automatisch op je rekening.

Wil je het geld niet zelf houden, maar gebruiken om je favoriete vereniging een duwtje in de rug te geven? Dat kan! Trooper zit namelijk ook in de app KBC Mobile. Het is in één klik geregeld, supersimpel!

Activeer je KBC Deals

Hoe werkt het?

Alles openen
1

1. Open KBC Mobile

2

2. Tik op Meer > Deals > Start met Deals

3

3. Activeer je favoriete Deals

Geef aan dat je via Trooper je favoriete vereniging wilt steunen.

We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet? Klik hier.