SMS-diensten

SMS-diensten

1. Sms-dienst "Veilig kaartgebruik"

Kaart ingehouden

Als uw KBC-Bankkaart, KBC-Kredietkaart of KBC-Prepaid Kaart wordt ingehouden door een KBC- of CBC-Matic-geldautomaat, brengt KBC u daarvan op de hoogte per sms. Zo kunt u snel de nodige stappen ondernemen.

Nieuwe kaart per post onderweg

Bereikt uw KBC-Bankkaart, KBC-Kredietkaart of KBC-Prepaid Kaart haar vervaldag, dan hernieuwt KBC de kaart automatisch. Met een sms'je verwittigt KBC u ervan dat de nieuwe kaart per post naar u onderweg is.

Nieuwe kaart tijdig activeren

Om te vermijden dat u voor verrassingen komt te staan op het moment dat uw oude KBC-Bankkaart, KBC-Kredietkaart of KBC-Prepaid Kaart onbruikbaar wordt, herinnert KBC u er met een sms aan om uw nieuwe kaart tijdig te activeren.

Pincode gekozen

Wanneer u via de KBC-Matic-geldautomaat voor de eerste keer een pincode kiest voor uw nieuwe betaalkaart, verwittigt KBC u met een sms dat een pincode werd gekozen. Koos u die pincode niet zelf? Blokkeer uw kaart dan via Card Stop.

2. Sms-dienst “Onuitvoerbare betaalopdrachten”

KBC-Betaalagenda niet uitgevoerd

Als er onvoldoende geld beschikbaar is op uw rekening op de dag van de gewenste uitvoeringsdatum van de KBC-Betaalagenda, brengt KBC u daarvan op de hoogte per sms. U kunt dan voor voldoende geld op uw rekening zorgen, zodat de betaling alsnog kan worden uitgevoerd.

Periodieke opdracht niet uitgevoerd

Als er onvoldoende geld beschikbaar is op uw rekening op de dag van de gewenste uitvoeringsdatum van de periodieke opdracht, brengt KBC u daarvan op de hoogte per sms. U kunt dan voor voldoende geld op uw rekening zorgen, zodat de betaling alsnog kan worden uitgevoerd.

Domiciliëring niet uitgevoerd

Als er onvoldoende geld beschikbaar is op uw rekening op de vervaldag van het domiciliëringsmandaat, brengt KBC u daarvan op de hoogte per sms. U kunt dan voor voldoende geld op uw rekening zorgen, zodat de domiciliëring alsnog kan worden uitgevoerd.

De verschillende sms-diensten, zijn gratis. We verzenden ze automatisch. 

Studeren in het buitenland

Studeren in het buitenland

Vergeet deze zaken niet in orde te brengen voor je buitenlands avontuur.
Instellingen wijzigen in KBC Touch

Instellingen wijzigen in KBC Touch

Via 'Profiel' kun je allerlei instellingen zoals je gegevens, je voorkeuren, je gewenste nieuwsberichten of boodschappen wijzigen.
Zoomit: betaal in één klik

Zoomit: betaal in één klik

Beheer en betaal eenvoudig online je financiële documenten.
Waar staat je kaartnummer?

Waar staat je kaartnummer?

Belangrijke informatie, zoals je kaart- of rekeningnummer, vind je in een oogwenk op je betaalkaart.