Een betaalkaart waar je op kunt rekenen?

Net een nieuwe wollen trui gekocht en meteen ergens achter blijven haken. Een dure maand voor de boeg en net dan gaat je wasmachine stuk. Op reis vertrokken, maar je bagage komt niet aan. Of je partner verrassen met een exclusief etentje, maar geen tijd om het te regelen. Op zo'n momenten is het fijn als je de oplossing gewoon op zak hebt.

Ontdek de voordelen

Betaal wanneer het jou past

Heb je brokken gemaakt of komt een grote aankoop op een ongepast moment? Het bedrag van de aankopen die je in de loop van de maand doet, hoeven niet onmiddellijk van je rekening te gaan. Zo beheer je makkelijk je budget.

Er bestaat bovendien ook de mogelijkheid om vooraf je uitgaven te bepalen en extra controle te behouden over je budget. Je kunt dan niet meer uitgeven dan het bedrag dat je hebt opgeladen.

https://www.youtube-nocookie.com/watch?v=H9oWgzKtE0A

Op reis zonder zorgen

Net zoals thuis, wil je ook op reis natuurlijk vlot kunnen betalen en geld afhalen. Bovendien weet je wellicht dat soms niet alles verloopt zoals gepland. Denk maar aan bagage die pas later toekomt op je bestemming, je huurvoertuig dat beschadigd raakt, of een ongelukje vlak voor vertrek waardoor je moet annuleren. Dat hoeft geen probleem te zijn, want je kunt ervoor zorgen dat je toch verder blijft genieten, of je reis op een ander moment plant.

Met een gerust gevoel aankopen doen

Van een nieuwe aankoop wil je zo lang mogelijk genieten. Toch kan er wel eens iets mis gaan. Stel je maar eens voor dat je nieuwe aankoop beschadigd raakt, er iets misgaat bij de levering van je online bestelling, of dat het toestel dat je aankocht 1 dag buiten de wettelijke garantie stuk gaat. Gelukkig bestaat er in de meeste gevallen een oplossing om je te beschermen tegen kleine en grote ongelukjes.

Overal genieten van een premium beleving

Ben je een levensgenieter en word je graag verwend? Wil je graag toegang tot exclusieve ervaringen en aanbiedingen, zowel op reis als thuis? Indruk maken op je gezelschap of eens groots uitpakken bij je partner? Soms mag het wat meer zijn en dat kan!

Altijd een oplossing op zak waar je op kunt rekenen?

Check de KBC-Kredietkaart
Liever een KBC-Prepaidkaart?

Extra info

Goed om te weten

De KBC-Kredietkaart is een kredietkaart met als kaartuitgever: KBC Bank NV, met zetel in Havenlaan 2, 1080 Brussel, België. BTW BE 0462.920.226, RPR Brussel, FSMA 026 256 A.

Het KBC Flex Budget is een kredietopening van onbepaalde duur met de KBC-Kredietkaart als bijkomend kredietopnemingsmiddel.

Kredietgever en kaartuitgever: KBC Bank nv. Onder voorbehoud van goedkeuring van je kaartaanvraag of kredietaanvraag door KBC Bank NV.

Je tussenpersoon is het eerste aanspreekpunt voor klachten. Als je niet tot overeenstemming komt, kun je terecht bij KBC-Klachtenmanagement,  Brusselsesteenweg 100, 3000 Leuven, klachten@kbc.be, tel. 016 43 25 94 of bij ombudsman@ombudsfin.be, www.ombfin.be. Je behoudt evenwel steeds het recht om een gerechtelijke procedure in te leiden.