Eurobiljetten en -munten online bestellen

Eurobiljetten en -munten online bestellen

Organiseer je binnenkort een evenement en heb je een ruime hoeveelheid euromuntstukken en/of -biljetten nodig? Die kun je bij KBC in enkele klikken online bestellen. Binnen vijf werkdagen ligt je bestelling klaar in het kantoor van je keuze.

Plaats je bestelling makkelijk online …

Bestel euromunten en -biljetten online via de KBC-website.

Aan de geldautomaat of in je bankkantoor heb je een beperkte afhaallimiet van 2.500 euro per week. Online kun je meteen een bedrag tot 25.000 euro bestellen. Ook kun je bij een digitale bestelling zelf kiezen hoeveel biljetten en muntstukken je van elke coupure wilt ontvangen. Voor biljetten is de kleinste coupure 5 euro, de grootste 500. Die mogelijkheid heb je niet aan de bankautomaat.

Bij je onlinebestelling hoef je nog niet aan te geven van welke rekening je het bedrag wilt debiteren. Dat kun je doen wanneer je je bestelling ophaalt in je bankkantoor.

… en haal ze vlot af in je kantoor

Heb je je bestelling ingegeven? Dan selecteer je in welk kantoor je de munten en/of biljetten wenst af te halen. Zo hoef je maar één keer naar het kantoor te gaan. Je bestelling ligt er voor je klaar.

Zodra je bestelling volledig verwerkt is, ontvang je een e-mail met de leveringsdatum van je bestelling in het kantoor. De termijn bedraagt maximaal 5 werkdagen.

Is deze pagina nuttig voor jou? Ja Neen