De voordelen van je loon op een rekening bij KBC

De voordelen van je loon op een rekening bij KBC

Je loon op je rekening zien verschijnen, dat geeft elke maand weer voldoening. En terecht!

Laat je loon storten op een rekening bij KBC en geniet tal van voordelen. Welke dat dan zoal zijn? We schetsen enkele situaties.

Maak het je makkelijk

Met de trein naar Antwerpen, om dan met een deelfiets naar de Kinepolis-bioscoop te fietsen. Wat komt daarbij kijken? Onder andere een treinticket kopen, een deelfiets huren en een cinematicket kopen.

Veel gedoe? Nee, hoor! Met de ‘Extra diensten’ in KBC Mobile is dit een fluitje van een cent. Je regelt namelijk alles rechtstreeks in onze app. Al goed dat je een loon hebt om dat te bekostigen!

Gun jezelf een extraatje

Een deel van je hamburger, boodschappen of pretparkbezoek terugbetaald? Afhankelijk van de KBC Deals van het moment zou het zomaar even kunnen!

Betaal met een betaalmiddel van KBC bij een van je favoriete handelaars, online of in de winkel. Wij storten dan aan het begin van de volgende maand een deel van je geld terug op je zichtrekening. Van een mooi extraatje bovenop je loon gesproken.

Ontdek hoe het werkt

Kies voor vlotte betalingen

Tijdens een avondje uit ben je in een goede bui en je besluit om je vriendengroep te trakteren. Waar een loonsopslag al niet goed voor is. Santé! Maar … je bent je debetkaart vergeten. Niets aan de hand. Dankzij Mobile Cash haal je bij een KBC-bankautomaat gewoon geld af met je smartphone. Handig!

Toch niet in een vrijgevige bui? Even goede vrienden. Vraag snel en eenvoudig je geld terug met Mobile Pay, zonder kaart of kaartlezer.

Krijg een voordeliger tarief

Je acht de tijd rijp om een appartement of huis te kopen, maar hebt een lening nodig om dat te betalen? Door je loon op een KBC-rekening te laten storten, geniet je van een korting op je lening. Laat die housewarming maar komen.

Schakel Kate in

Wil je tijd en geld besparen? Maak dan zeker kennis met onze digitale assistent Kate in KBC Mobile.

Een trein-, tram- of busticket kopen, je verzekeringsbewijs opvragen of te weten komen of je loon al gestort is: stuk voor stuk vragen die Kate met plezier beantwoordt.

Kate kan je ook zélf contacteren en vertelt je bijvoorbeeld wanneer je kunt besparen op je verzekering of energiefactuur. Kwestie van zoveel mogelijk van je loon over te houden! Kom meer te weten over de proactieve diensten van Kate.
 

Meer dan 1.000.000 klanten gingen je al voor en genieten elke dag van de voordelen van KBC Mobile.

Heb je graag wat meer uitleg?

Contacteer ons