Gedaan met informatie waar je niets aan hebt!

Ontvang enkel de informatie die bij jouw situatie past

  • Geen promo in je mailbox over die gezinspolis die je al 2 jaar geleden afsloot?
  • Wel een bericht over je beleggingsplan, waar je al even over twijfelt!

Gedaan met informatie waar je niets aan hebt!

Ontvang enkel de informatie die bij jouw situatie past

  • Geen promo in je mailbox over die gezinspolis die je al 2 jaar geleden afsloot?
  • Wel een bericht over je beleggingsplan, waar je al even over twijfelt!

Wat is 'Informatie op maat'?

Niemand krijgt graag commerciële informatie waar hij geen boodschap aan heeft. KBC heeft daar een oplossing voor. Met 'Informatie op maat' kunnen we, op basis van alle informatie die we van jou hebben, datgene filteren dat bij jouw situatie past.

Dit zowel uit het aanbod van KBC als van onze zorgvuldig gekozen partners, zoals Bancontact, Mastercard en Payconiq. Om je op het juiste moment te kunnen informeren, zal KBC gebruik maken van je e-mail, telefoon, KBC Touch, KBC Mobile of andere communicatiekanalen.

Bekijk ons filmpje.

https://www.youtube-nocookie.com/watch?v=iD15NvUmiIc&feature=youtu.be

Hoe kan KBC je informatie op maat bezorgen?

KBC beschikt als bank-verzekeraar over heel wat gegevens van jou. Door die gegevens goed te analyseren, kunnen we vermijden dat je informatie ontvangt die niet bij jouw situatie past.
Uiteraard gaan we daarbij heel zorgvuldig te werk. Want je privacy blijft belangrijk voor ons!

Wil je meer weten?

Als we bij KBC gegevens over jou hebben, kun je er zeker van zijn dat we daar zorgvuldig, discreet en correct mee omspringen. Je privacy beschermen, is immers een van onze prioriteiten.

Wil je meer weten over welke informatie KBC precies verwerkt en wat je rechten zijn? Je leest er alles over in onze privacyverklaring.

Kies voor 'Informatie op maat'. Bezorg ons je keuze!

Gedaan met informatie waar je niets aan hebt! Kies voor een aangepast aanbod op het juiste moment: kies voor informatie op jouw maat.

Hoe je voorkeur aangeven in KBC Touch?

Meld je aan in KBC Touch en klik rechtsboven op ‘Profiel’. Klik daarna in het scherm ‘Privacy’. Daar vind je de info over 'Informatie op maat'. Met de knop onderaan kun je vlot bepalen of je 'Informatie op maat' wilt ontvangen.

Hoe je voorkeur aangeven in KBC Touch?

Meld je aan in KBC Touch en klik rechtsboven op ‘Profiel’. Klik daarna in het scherm ‘Communicatievoorkeuren’. Daar vind je de info over 'Informatie op maat'. Met de knop onderaan kun je vlot bepalen of je 'Informatie op maat' wilt ontvangen

Hoe je voorkeur aangeven in KBC Mobile?

Meld je aan in KBC Mobile en klik op ‘Profiel’. Daar vind je de info over 'Informatie op maat'. Met de knop onderaan kun je vlot bepalen of je 'Informatie op maat' wilt ontvangen.

'Informatie op maat'

'Informatie op maat'

'Informatie op maat'

Ben jij een ondernemer? Dan is deze info zeker nuttig voor jou.

Als ondernemer bewaar en gebruik je wellicht persoonsgegevens van je personeelsleden, klanten en leveranciers. Het is belangrijk goed te weten hoe je met deze gegevens mag en moet omgaan.
Zeker met de nieuwe strengere Europese regelgeving rond de bescherming van de privacy (of ‘GDPR’). Als organisatie moet je vanaf mei 2018 kunnen aantonen welke persoonsgegevens je verzamelt, hoe je deze data gebruikt en hoe je ze beveiligt.

Bereid je daarom tijdig voor! Je vindt alle nodige informatie op deze pagina van Unizo.