Dag van de Zorg: de opendeurdag van de zorgsector

Wat?

Op zondag 20 maart 2016 tijdens Dag van de Zorg zetten zorg- en welzijnsvoorzieningen, scholen en onderzoekscentra in Vlaanderen hun deuren open voor het publiek. Profiteer van deze unieke kans om achter de schermen van de zorgsector te kijken!

Bij KBC vinden we zorg in de samenleving belangrijk. Vandaar dat we opnieuw trotse partner zijn van de ondertussen vijfde editie.

Het boeiende programma en wat je kan beleven kom je te weten in het magazine van Dag van de Zorg. Het magazine is vanaf begin maart verkrijgbaar in alle KBC-kantoren.

Waar?

Op 160 locaties staan honderden mensen klaar om je wegwijs te maken in de veelzijdige zorgsector. Neem zeker een kijkje op www.dagvandezorg.be en bezoek een deelnemende organisatie in jouw buurt. En wie weet ontvangt jij één van de 3.000 goodiebags die KBC samen met de organisatoren en andere sponsors voorziet. 

Meer dan opendeur!

Dag van de Zorg zet de sector extra in de kijker met de campagne #ikbeweegmee. Ook jij kunt dus je engagement tonen en de medewerkers in de sector in de bloemetjes zetten door jouw sportieve prestatie(s) online te registreren en te delen op sociale media. Hoe je kunt bijdragen, vind je op de website #ikbeweegmee.

Gerelateerde artikels