Klant zijn bij KBC? Dat voelt goed!

De beste bank van België? Dat is de bank waar jij je het best voelt. Bij KBC geven we je de allerbeste digitale tools om te bankieren en staan we altijd voor je klaar met de glimlach. Als KBC-klant kies je ook voor een bank die zich actief inzet voor de maatschappij en voor het klimaat. En dat voelt goed!

5 redenen waarom 3,8 miljoen klanten voor KBC kiezen

 

1. Je bankiert met één van de beste bankapps ter wereld

KBC Mobile werd in 2023 voor de derde keer officieel verkozen tot de beste bankapp van België en internationaal tot de 3de beste bankapp van de wereld. En Kate, je digitale assistent, staat dag en nacht voor je klaar! 

 

2. We staan altijd en overal voor je klaar, zelfs ’s avonds en in het weekend 

Bij KBC kan je rekenen op een goeie dienstverlening. Je bent altijd welkom in één van onze meer dan 400 kantoren. En via KBC Live staan dagelijks meer dan 500 experts telefonisch voor je klaar, zelfs ’s avonds en op zaterdag.

 

3. KBC is een Belgische bank

Met KBC kies je voor een betrouwbare Belgische bank die nog steeds sterk lokaal verankerd is. En dat voelt gewoon beter.

 

4. KBC steunt warme initiatieven en verbindt mensen

Kom op tegen Kanker, De Warmste Week, Belgische sport- en cultuurevenementen: KBC zet elk jaar mee z’n schouders onder een warme samenleving en initiatieven die mensen dichter bij elkaar brengen.

 

5. KBC bouwt actief mee aan een leefbaarder klimaat

Bij KBC verkleinen we voortdurend onze eigen ecologische voetafdruk. We ondersteunen onze klanten bij het verduurzamen van hun woning, we moedigen aan om te beleggen in duurzame fondsen en we ondersteunen bedrijven die willen inzetten op duurzaamheid.

Wat wil je doen?

Zichtrekeningen vergelijken

Benieuwd naar onze zichtrekeningen? Ga hier naar onze vergelijkingspagina en ontdek welk pakket het best bij je past.

Vergelijk nu

KBC Mobile uitproberen

Wist je dat je KBC Mobile makkelijk kunt uitproberen en ervaren wat comfortabel bankieren is, zónder meteen klant te worden?

Download KBC Mobile