Vol vertrouwen naar je huis van morgen

Aaah, renoveren...

Dat is plannetjes tekenen en budgetten berekenen. Maar vooral eindeloos zoeken naar wat echt bij je past. Gelukkig beweegt KBC met je mee. Zo gidsen onze experts je door het woelige energielandschap met helder advies. Daarnaast bespaar je heel wat tijd met onze handige tools in KBC Mobile.

Je wilt je woning volledig renoveren? Of enkel zonnepanelen en een thuisbatterij installeren? Wat je ook zoekt, we staan voor je klaar. Zo stap je vol vertrouwen naar je huis van morgen.

Bereken je renovatiekost

Ben je van plan om je woning te renoveren? Dan ben je vast benieuwd hoeveel je verbouwing je gaat kosten. Dankzij KBC Mobile kun je met Setle gratis en vrijblijvend een uitgebreid renovatierapport aanvragen met een inschatting van de kosten.

Met het renovatierapport krijg je een realistisch beeld op je renovatiekost, gebaseerd op de marktprijzen in je regio vandaag. Zo kun je je budget slim spenderen en je woning bijvoorbeeld zo energiezuinig mogelijk maken. Daarnaast krijg je ook een schatting van de subsidies en premies waar je recht op hebt.

Bereken je renovatiekost

Monitor hoe energiezuinig je woning is

Met het energiedashboard in KBC Mobile helpen we je om energiezuiniger te wonen en te besparen op je energiefactuur. Benieuwd wat jij het best doet om je woning energiezuiniger te maken? Beantwoord dan snel een aantal vragen en ontdek je persoonlijke energiedashboard.

Op basis van je antwoorden krijg je een score op 100 die aangeeft hoe energiezuinig je woning is. Daarnaast zie je in je dashboard je uitgevoerde isolatiewerken, hoeveel energie je verbruikt en tips voor je volgende investering.

Ontdek je energiedashboard

Laat je woning isoleren

Je woning isoleren is een ideale investering om je energieverbruik te optimaliseren. Zo blijft je woning warm in de winter en koel in de zomer. Daarnaast verbeter je ook je comfort en je gezondheid, omdat je tocht, vocht en lawaai vermijdt.

Maar hoe isoleer je nu het best je woning? Wat zijn de opties en wat kost dat allemaal? En hoe vind je een betrouwbare aannemer? Daar komt KBC Mobile om de hoek kijken. Wij helpen je graag bij elke stap van het proces, van planning en financiering tot uitvoering.

Vraag snel je offerte aan

Bespaar geld met zonnepanelen en een thuisbatterij

Wil je je energiefactuur verlagen en je voetafdruk verkleinen? Dan zijn zonnepanelen en een thuisbatterij een slimme investering. Maar hoe weet je of ze geschikt zijn voor jouw woning en budget?

In KBC Mobile simuleer je makkelijk hoeveel geld en energie je gemiddeld bespaart met zonnepanelen of een thuisbatterij. Het enige wat jij hoeft te doen? Vertel ons wat meer over je woning en je energieverbruik, en wij tonen je hoeveel je gemiddeld kunt besparen.

Ontdek hoeveel je bespaart

Vind de snelste weg naar je droomwoning

Je nieuwe thuis zoeken, daar wil je wel wat tijd voor nemen. Maar met de extra dienst Immoscoop in KBC Mobile kan het sneller gaan dan je denkt! Of je nu op zoek bent naar je eerste woning of tijdelijk een appartement wilt huren, je vindt met enkele tikken tal van interessante opties.

Bovendien ontdek je 'immoscoop only'-panden die nog nergens anders te vinden zijn. 

Tip: maak een zoekprofiel met Immoscoop en Kate zegt je als je droomwoning online staat

Ga naar immoscoop.be
Ontdek Immoscoop in KBC Mobile

Kies de juiste financiering

Energielening

Kies voor energiebesparende investeringen en simuleer nu je energielening.

Renovatielening

Renoveer je woning tegen een aantrekkelijk tarief. Bereken in 2 minuten hoeveel dat kost.

Hypothecaire lening

Een woning kopen? Ontdek het woonkrediet van KBC voor je project. Simuleer je lening online.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Meer weten?

Nog vragen over energiezuinig wonen?

  • Vraag aan Kate: 'Ik wil mijn woning energiezuiniger maken'*
  • Bel met KBC Live via KBC Mobile of op 078 152 153
  • Maak een afspraak bij je KBC-kantoor

Nog geen klant? Word KBC-klant en je kunt meteen gebruik maken van al onze handige diensten, formules en expertise. 

* Je vindt Kate, je digitale assistent, rechtsboven in KBC Mobile.

 

Goed om te weten

De KBC-Energielening is een lening op afbetaling. Kredietgever: KBC Bank NV, Havenlaan 2, 1080 Brussel, BTW BE 0462.920.226, RPR Brussel, FSMA 026256 A. Onder voorbehoud van goedkeuring van je kredietaanvraag door KBC Bank NV en wederzijds akkoord.  

Het KBC-Woningkrediet is een hypothecair krediet met onroerende bestemming. Onder voorbehoud van goedkeuring van je kredietaanvraag door KBC Bank NV. Kredietgever: KBC Bank NV, met zetel in Havenlaan 2, 1080 Brussel, België. BTW BE0462.920.226, RPR Brussel. 

De KBC-Woningpolis voor de eigenaar is een product van KBC Verzekeringen. Lees ook het informatiedocument op www.kbc.be/brandverzekering-eigenaar voor je de verzekering sluit. De KBC-Woningpolis voor de eigenaar kan een of meer van de volgende verzekeringen bevatten: verzekering woning, verzekering inhoud woning, verzekering inhoud woning tegen diefstal, verzekering zwembad, verzekering tuin, verzekering bodemsanering. Dit zijn zaakschadeverzekeringen. Deze verzekeringen zijn bestemd voor eigenaars-bewoners van particuliere woningen die in hun woning geen commerciële activiteit of een vrij beroep uitoefenen. 

Op dit product is het Belgische recht van toepassing. De verzekeringen gelden voor 1 jaar en worden stilzwijgend verlengd tenzij opgezegd uiterlijk 3 maanden voor de hoofdvervaldag.  

Je tussenpersoon is het eerste aanspreekpunt voor je klachten. Als je niet tot overeenstemming komt of als je je polis digitaal hebt afgesloten, kun je terecht bij KBC-Klachtenmanagement, Brusselsesteenweg 100, 3000 Leuven, klachten@kbc.be, tel. 016 43 25 94. Kom je niet tot een passende oplossing, dan kun je je richten tot de Ombudsman van de Verzekeringen, die optreedt voor de hele sector, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, info@ombudsman-insurance.be, www.ombudsman-insurance.be. Je behoudt evenwel altijd het recht om een gerechtelijke procedure in te leiden. Je bent verzekerd tegen de risico’s vermeld in de Algemene voorwaarden. Enkele voorbeelden: schade door brand, storm, water, aanrijding. Niet verzekerd: verlies, opzettelijke schade, overstroming, … De volledige lijst met uitsluitingen vind je in de Algemene voorwaarden.  

Voor een offerte van de KBC-Woningpolis voor de eigenaar kun je terecht op onze website of bij je expert Verzekeringen. De KBC-Woningpolis voor de eigenaar is een product van KBC Verzekeringen NV, een Belgische verzekeraar.