Slim besparen op je energiefactuur

 • Simuleer hoeveel je bespaart met zonnepanelen of een thuisbatterij
 • Bereken de prijs om panelen of een batterij te laten installeren
 • Vraag vrijblijvend een offerte aan (aangeboden door onze partner Impact Us Today)
Bereken je voordeel

Om van deze service en voordelen gebruik te kunnen maken via KBC Mobile, moet je klant zijn bij KBC. Nog geen klant? Word hier dan eenvoudig klant. Ben je al klant? Meld je dan aan in KBC Mobile en tik op ‘Zonnepanelen en batterij’ op het aanbodscherm.

Bereken je voordeel

Om van deze service en voordelen gebruik te kunnen maken via KBC Mobile, moet je klant zijn bij KBC. Nog geen klant? Word hier dan eenvoudig klant. Ben je al klant? Meld je dan aan in KBC Mobile en tik op ‘Zonnepanelen en batterij’ op het aanbodscherm.

Je kunt ook meteen een offerte aanvragen voor je zonnepanelen en thuisbatterij op de website van onze partner Impact Us Today. Ook als je geen klant bent bij KBC.

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen en een thuisbatterij?

 • Je bespaart op je energiefactuur: met zonnepanelen neem je minder energie af van het net. Daardoor daalt je energiefactuur en bespaar je energie.
 • Je verhoogt de waarde van je woning: je verbetert de EPC-waarde van je woning en zo ook de waarde van je vastgoed. Nieuwe kopers zoeken namelijk steeds meer naar energiezuinige woningen.
 • Je bent minder afhankelijk van het net: met zonnepanelen wek je zelf energie op. Met een thuisbatterij kun je die energie ook opslaan om later te gebruiken. Daardoor ben je minder afhankelijk van prijsschommelingen. Bovendien krijg je zelfs geld voor de energie die je niet verbruikt en op het elektriciteitsnet plaatst.

Simuleer hoeveel je bespaart in KBC Mobile

Wil je je energiefactuur verlagen en je voetafdruk verkleinen? Dan zijn zonnepanelen en een thuisbatterij een slimme investering. Maar hoe weet je of ze geschikt zijn voor jouw woning en budget?

In KBC Mobile simuleer je makkelijk hoeveel geld en energie je gemiddeld bespaart met zonnepanelen of een thuisbatterij. Het enige wat jij hoeft te doen? Vertel ons wat meer over je woning en je energieverbruik, en wij tonen je hoeveel je gemiddeld kunt besparen.

Bereken je voordeel
Bereken je voordeel

Vraag vrijblijvend een offerte aan via KBC Mobile

Klaar voor de volgende stap? Vraag dan snel je gratis offerte aan via KBC Mobile. Een installateur uit het netwerk van Impact Us Today contacteert je binnen de 5 werkdagen om een afspraak te maken.

Daarna ontvang je een gedetailleerde offerte en kun je de installatie laten uitvoeren. Bovendien volg je je aanvraag makkelijk op via KBC Mobile.

Zo verloopt het proces via Impact Us Today:

 • Je krijgt een voorstel op maat van je energieverbruik en situatie
 • Je vraagt vrijblijvend een gratis offerte aan via KBC Mobile
 • Je vertrouwt op een kwalitatieve installateur

Hoe ga je aan de slag?

 • Open KBC Mobile en tik op ‘Extra diensten’
 • Ga naar ‘Wonen & Energie' en tik op ‘Zonnepanelen en batterij'
 • Vraag je offerte aan

Juridische informatie

Kredietvorm: Lening op afbetaling. Kredietgever: KBC Bank NV, Havenlaan 2, 1080 Brussel, BTW BE 0462.920.226, RPR Brussel, FSMA 026256 A. Onder voorbehoud van goedkeuring van je kredietaanvraag door KBC Bank NV en wederzijds akkoord.