Vrouw bekijkt KBC Mobile om woning energiezuiniger te maken

Samen maken we je woning energiezuiniger

Je woning energiezuiniger maken, dat is een slim idee. Zo bespaar je op je energiefactuur en verhoog je ook de waarde van je vastgoed. Van advies over energiezuinige oplossingen tot voordelige financiering, we maken het je graag gemakkelijk.

 

  • Je energiefactuur verlaagt
  • De waarde van je woning stijgt
  • Je kunt goedkoper lenen

Waarom je woning energiezuiniger maken?

Je woning energiezuiniger maken, is altijd een verstandige keuze. Dit kan gaan om een grondige energetische renovatie, maar ook met zonnepanelen of een thuisbatterij maak je vaak al een groot verschil.


Als je investeert in energiezuinige oplossingen, heb je enerzijds meer grip op je energiekosten. Je bent namelijk onafhankelijker van externe factoren. Anderzijds levert het je een betere EPC-score op, waardoor de marktwaarde van je woning stijgt.


Heb je recent een woning gekocht met EPC-label B of C? Dan kan het mogelijk zijn dat je met zonnepanelen of een thuisbatterij naar een betere EPC-categorie gaat. Hierdoor wordt je woning meer waard en verbruik je minder energie. De installatie verdien je tegenwoordig snel terug.

Zo helpt KBC je energie optimaliseren

Monitor hoe energiezuinig je woning is

Met het energiedashboard in KBC Mobile helpen we je om energiezuiniger te wonen en te besparen op je energiefactuur. Benieuwd wat jij het best doet om je woning energiezuiniger te maken? Beantwoord dan snel een aantal vragen en ontdek je persoonlijke energiedashboard. Op basis van je antwoorden krijg je een score op 100 die aangeeft hoe energiezuinig je woning is.

In je dashboard kun je ook je aangevraagde werken of oplossingen opvolgen om je energie te optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan isolatiewerken of offerteaanvragen voor de installatie van zonnepanelen of een thuisbatterij. Bovendien kun je er ook zien hoeveel energie je verbruikt en krijg je tips voor je volgende investering.

Ontdek je energiedashboard

Verlaag je energiefactuur met zonnepanelen of een thuisbatterij

Zonnepanelen en een thuisbatterij zijn interessanter dan ooit. Want je installatie verdien je tegenwoordig snel terug. In KBC Mobile simuleer je eenvoudig hoeveel je gemiddeld bespaart met deze energiezuinige oplossingen.


Daarna vraag je makkelijk een vrijblijvende offerte aan en krijg je binnen de 5 werkdagen een bericht van onze partner Impact Us Today om een afspraak te maken met een gecertificeerde installateur.

Ontdek deze dienst

Ontdek de voordelen van een energielening

We helpen je graag met de financiering om je woning energiezuiniger te maken. Wist je dat je met een energielening een voordeligere rentevoet krijgt dan bij andere kredietvormen? Je kunt kiezen op hoeveel maanden je wenst terug te betalen.


Je maakt in amper 2 minuten je eigen simulatie in KBC Mobile en KBC Touch. De aanvraag van je energielening kun je volledig online doen. Je hoeft helemaal niet langs een KBC-kantoor. Bovendien weet je meteen of je lening wordt goedgekeurd of dat we nog bijkomende informatie nodig hebben.

Bekijk de voordelen van een energielening

Meer weten?

Hoe helpt KBC je bij de energietransitie?

Bij KBC zetten we volop in op de energietransitie. Zo helpen we je om energie te besparen en je woning energiezuinig te renoveren. Maar ook met zonnepanelen en een thuisbatterij te installeren.

Bespaar energie met een energiezuinige woning

Energiezuinige investeringen verhogen je wooncomfort en helpen je geld en energie te besparen. Bovendien is een energiezuinige woning meer waard op de markt en kun je de woning ooit eventueel verkopen tegen een hogere prijs.

Welk budget heb ik nodig voor mijn energiezuinige verbouwing?

Steeds meer Belgen hakken de knoop door en starten met energiezuinige verbouwingen. Maar daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan vast. Wat kost een energiezuinige verbouwing nu precies? En welke premies zijn er?

Nog vragen over energiezuinig wonen?

  • Vraag aan Kate: 'Ik wil mijn woning energiezuiniger maken'*
  • Bel met KBC Live via KBC Mobile of op 078 152 153
  • Maak een afspraak bij je KBC-kantoor

Nog geen klant? Word KBC-klant en je kunt meteen gebruik maken van al onze handige diensten, formules en expertise. 

* Je vindt Kate, je digitale assistent, rechtsboven in KBC Mobile.

 

Goed om te weten

Juridische informatie

Kredietvorm: Lening op afbetaling. Kredietgever: KBC Bank NV, Havenlaan 2, 1080 Brussel, BTW BE 0462.920.226, RPR Brussel, FSMA 026256 A. Onder voorbehoud van goedkeuring van je kredietaanvraag door KBC Bank NV en wederzijds akkoord.

Details van de lening op afbetaling