Slimmer je ticketje kopen

Vertragingen van je trein, tram of bus heb je niet zelf in de hand. Andere ergernissen kun je wél voorkomen. Hijgend en puffend een trein zien wegrijden omdat je nog een ticketje ging halen aan het loket? Klinkt herkenbaar! Maar wat doe je eraan?

Een sneller sprintje trekken, misschien? Zo eenvoudig gaan we ons er niet van af brengen. Gelukkig zijn er ook zonder een olympisch uithoudingsvermogen oplossingen.  

Altijd je ticket op zak

Al eens gedacht om gewoon via je smartphone je treinticket te kopen? Dat kan met de app van de NMBS, maar even goed met KBC Mobile aan dezelfde prijs. Je hoeft zelfs geen KBC-klant te zijn om je trein-, tram- of busticket te kopen met KBC Mobile. In het geval van een busticket is het zelfs goedkoper dan een sms-ticket of een ticket dat je koopt bij de chauffeur.

Vertoef je regelmatig in Brussel? Dan ken je misschien de herlaadbare MoBIB-kaart. Goed nieuws: ook die kun je gewoon opladen met KBC Mobile.

Laat iedereen dus maar lekker aanschuiven aan de automaat of het loket. Je ticket aankopen vanuit je zetel of op het perron is sneller én het bezorgt je minder stress. Je weet dus wat te doen bij de volgende ellenlange wachtrij.

Huur eens een deelfiets

Ben je wel al klant bij KBC Mobile? Dan heb je nóg meer mogelijkheden om je vervoer te regelen met je smartphone. Zo kun je voor 1 dag een deelfiets huren bij Mobit, Blue-bike of Velo Antwerpen.

Omdat er aan de lopende band extra diensten in KBC Mobile geïntroduceerd worden, kun je best even een kijkje nemen op de overzichtspagina. Het kan je leven alleen maar makkelijker maken!  

Download KBC Mobile

Onderdeel van

Gerelateerde artikels